= Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
Papire ćeš dobiti za (u najboljem slučaju) tjedan dana, a nebi se čudio da se oduži na dva do tri tjedna (slučaj jednog kolege). Ja sam čekao otprilike 10ak dana.

Kad pošalješ papire optimi, u međuvremenu odjavi t-com dsl i što sve trebaš odjaviti, te plati sve račune do tekućeg mjeseca jer kad optima dobije te papire onda t-comu šalju zahtjev za prijenos priključka, a t-com ga može odbiti ako im npr. nije sjela uplata tvojih računa ili zbog neke druge gluposti. Od tvog slanja do t-comovog odgovora nebi smjelo proći više od tjedan dana.

T-com u pravilu odgovara optimi u roku 5 dana. Kad optima zaprimi potvrdan odgovor, potrebno je još 5-7 dana da njihov majstor dođe kod tebe doma i instalira ti opremu.

Ovo su uglavnom moja iskustva kroz koja sam dvapput prošao jer plaćeni računi nisu na vrijeme sjeli t-comu na račun te su me prvi put odbili zbog čega sam opet slao zahtjev itd itd... Al rekao bi da je 20 dana neki minimum minimuma potreban za ovaj zahvat.
Mislin da netriba on odjavljivat t-com adsl! Bitna stvar je da je isteka ugovor sa t-comon jer je meni odbijalo 2 put raskinit ugovor, jer san mislija da ranije zavrsava ugovor.Nakon sta je stvarno isteka ponovno san posla zahtjev i javljeno mi je iz optime da su u t-comu prihvatili i da cekam da mi pribacu telefon.
Da, jedina stvar je sta ce ti se mozda dogovdit da ces u istom mjesecu kad ti dode optima, morat platit i racun t-coma i optima dsl-a, pa bi bilo dobro odjavit, al nekome treba dsl svaki dan i za posal i slicno pa se moze dogodit da budes 10-20 dana bez interneta. Onda je tu dobri stari carnet...