Samo przeno a kad dobim adsl kupujem original jedino pes 6 (mozda i pes 15 dodje prije adsl-a)
Samo przeno a kad dobim adsl kupujem original jedino pes 6 (mozda i pes 15 dodje prije adsl-a)
a imam i ja par orginala (C&C Diablo1 i Fliper) to sam kupil kad sam kupil i comp.
Pirati rule.
igram piratske igrice(nemam para za orginale)i po meni je glupo dat za org. igricu 400 kn ako istu mos nabavit za 30 kn
Piratske naravno... Ja rijetko uopće igram igre tako da za nekih tjedan dana igranja, dok igru malo proigram i isprobam čisto iz dosade, nema smisla dati 300-400kn za original. Imam samo jedan original koji sam negdje 98 dobio na nekoj nagradnoj igri, neka Formula (za PC). Ostalo je sve piratsko.![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
sto ako ti treba da igras online??Izvorno postao sonyck
doma imam : cs:source,day of defeat source,rainbow six raven shield,bf2,nfs2 underground![]()
druga svar je ako neko oce igrat online,(zasto bih ja kupio gta sa orginal ako ju nikad necu igrat na netu)cak nisam ni siguran da se mozeIzvorno postao Rvs_Gamer
Ma tko če kupovati originale, kada nabaviš piratsku igru i kupiš novi cd-key za kojih 25-35% cijene originala. Pirati ole Pirati![]()
Naravno da nemam gotovo ništa legalno.
Pa tko bi sve to platio.
Ja nikome ne naplaćujem već dijelim pa tako i ljudi meni.
Druga stvar je odnos prema autoru...to je malo nepravedno...ali ha tko mu je kriv, trebao je staviti bolju zaštitu...pa ovo je bilo za očekivati.
Bookmarks