Vidi rezultate ankete: Pa, koje igre prakticirate???

Glasači
103. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Prakticiram Orginale

5 4,85%
  • Prakticiram pirate

98 95,15%
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 75

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Nokia 5800 XM
    Operater
    Tele2
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Domi
    Piratske verzije mi prvenstveno služe da vidim dal je igrat totalni shit ili se isplati igrat
    Ovo je pametno, sjetite se nekada davno, kada sam ja bio mali i nisam imao pojma o svijteu, još u doba 486 i windowsa 3.11 (tako nekako) svaka igra koja izadje je bila dobra. Igre se nisu masovno pravile, godisnje je izlazilo majvise 1000 igrica i svaku je igricu bilo dobro kupiti jer je svaka igrica imala dovoljnu dozu igrivosti, grafike (za to vrijeme) i tako to, mislim, uvijek je bilo promasaja i uvijek ce ih biti, tu se nista ne moze
    A sad na godinu izadje 1000000000 igrica, svaka igrica u procjeku 300 kn, tko bi sve kupio, jos igrice postaju pre lake, glupe i ne igrive. zato su tu pirati, ono nabavis odigras i bacis, ako je bas dobra igrica sacuvas
    A sto je naj gore, neki london taxi u kojemu vozite mini morrisa, u kojem je grafike gora nego u super mariju (Super Mario, respekt) kosta 300 kn, nije moguce. U recenziji u hackeru toj su igri nagovorili sve i svasta, samo nisu nista dobro nasli u igri, pa eto tko voli neka za igre izdvaja po 400 kn, i on ce nekada naletjeti na neku svoju verziju london taxija
    well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
    well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!

Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa ja prakticiram original, jer se s njim dobiju razne druge podrške LEGALNE, online update naklonost proizvođača, kvalitetniji cd/dvd na kojem je snimljen...Uglavnom ja baš nemam para za kupovanje originala. To je za mene skup sport međutim ima ljudi koji kupuju u hrvatskoj samo originale. Ja imam jednu originalnu igru imena "genewars" s tim da sam je osvojio i izgubio...
    Seriously?

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja od toga nista ne prakticiram... Malo se igram tako da neku igru uglavnom posudim od frenda da pogledam kakava je i uninstaliram ju. Imam nekih 5-6 piratskih igara i isto toliko originalnih.

BTW. da zivimo u kakvoj - takvoj zemlji, ova anketa bi vec davno bila izbrisana.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove