= Citat = Izvorno postao Domi
Piratske verzije mi prvenstveno služe da vidim dal je igrat totalni shit ili se isplati igrat
Ovo je pametno, sjetite se nekada davno, kada sam ja bio mali i nisam imao pojma o svijteu, još u doba 486 i windowsa 3.11 (tako nekako) svaka igra koja izadje je bila dobra. Igre se nisu masovno pravile, godisnje je izlazilo majvise 1000 igrica i svaku je igricu bilo dobro kupiti jer je svaka igrica imala dovoljnu dozu igrivosti, grafike (za to vrijeme) i tako to, mislim, uvijek je bilo promasaja i uvijek ce ih biti, tu se nista ne moze
A sad na godinu izadje 1000000000 igrica, svaka igrica u procjeku 300 kn, tko bi sve kupio, jos igrice postaju pre lake, glupe i ne igrive. zato su tu pirati, ono nabavis odigras i bacis, ako je bas dobra igrica sacuvas
A sto je naj gore, neki london taxi u kojemu vozite mini morrisa, u kojem je grafike gora nego u super mariju (Super Mario, respekt) kosta 300 kn, nije moguce. U recenziji u hackeru toj su igri nagovorili sve i svasta, samo nisu nista dobro nasli u igri, pa eto tko voli neka za igre izdvaja po 400 kn, i on ce nekada naletjeti na neku svoju verziju london taxija