Nepisano pravilo: Moderatore predlažu drugi članovi.
Ti se samo zalaži, a kad se vidi da radiš dobro, netko će te predložiti.
Da
Ne
Vidim da forum stolna racunala i hardweara nema moderatora.
Ja mislim da bi ja bio odlican za taj posao. Imam planove za nove teme i dobro se razumijem u racunala.
Uredno bi odrzavao taj forum i trudio bi se da ga uvijek cinim aktivnim.
(znam da sam nov, ali svakome treba dati šansu)
![]()
Nepisano pravilo: Moderatore predlažu drugi članovi.
Ti se samo zalaži, a kad se vidi da radiš dobro, netko će te predložiti.
potpisujem, a koliko vidim nisi baš aktivan u tom podforumu... za sada ne...Izvorno postao Dark
![]()
Kada bi postao moderator bio bi aktivan i imam mnogo tema u pripremi.
Dobro se razumim u racunala u softwear i hardwear.
Pa možeš forum oživiti i bez da si moderator...
...i ovo igra ulogu - trebaš se dokazat, jer još si uvijek nov na forumu...a što se tiče oživljavanja, to možeš i bez moderatorskog mjesta...(znam da sam nov, ali svakome treba dati šansu)
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
e tako se ne postaje moderator. "kad bi postao bi bio aktivan"... ccc... budi ti aktivan i bez da si mod...Izvorno postao Car
Uostalom, ne vidim potrebu za moderatorom u tom podforumu. Sve je čisto, a ako štogod treba izmoderirat, mi smo tu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
još si nov (bez uvrede)
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ideja je da se dokažeš na forumu i da te zajednica prihvati i cijeni i kao znalca i okej forumaša. shema 'kad mi date mod mjesto, ja ću se početi truditi' ne prolazi. ovdje se trud i zalaganje kroz neko duže vrijeme nagrađuje moderatorskim mjestom (tim redom a ne obratnim). dakle, u ovom trenutku - protiv.Izvorno postao Car
Daj Zapane, zatvori ovo. O ovakvim prijedlozima uopće je glupo i raspravljati.
@ Car Zar ćeš ti jednog dana kad počneš raditi reći ja ću biti dobar i imam puno ideja dajte da budem šef?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
He he LOL fenomenalan komentar![]()
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
lol.......
.....cute but psycho.....
i to mu je pogreška.....
1. i zadnja.........![]()
mislim da je ovo prilično jasno, iako nije niti jedan dan prošao od prijedloga, stvarno nema smisla ga dalje držati otvorenim. ako je još tko htio glasati, žalim, mislim da se stvar neće okrenuti, a u biti podrška od glavnih na forumu nije dobivena pa je i to razlog više da ću si dozvolit ovo prekinut već sada.
![]()
Bookmarks