Evo skinuo sam full verziju igre, i mogu reci da je predobra. Najvise mi se svidja pravo odnos velicina. Nije kao prije da su npr. covjek i brod iste velicine
Evo skinuo sam full verziju igre, i mogu reci da je predobra. Najvise mi se svidja pravo odnos velicina. Nije kao prije da su npr. covjek i brod iste velicine
iPhone 5s 16 GB
koliko je velika igra. jer negdje imam za skinit 1.8GBm, a negdje 2,7GbIzvorno postao imatic
Resistance is futile. You will be assimilated!
dobro sad baš. Nisu iste veličine ali ne možeš reći da su odnosi veličina pravi. Osim ako nisu promijenili veličine koje su bile i u demou.Izvorno postao imatic
Uglavnom ljudi nisu iste veličine kao brod, ali su dosta ogromni. No to je sasvim ok, je li kad bi bili manji onda bi mape trebale bile veće da bi mogle stati sve te zgrade i brodovi. Pogledaj samo koliko konjanika i topništva stane u jedan War ship pa si zamisli koja bi trebala biti njegova STVARNA veličina.
ma koda je bitan odnos velicina, cak mislim da je u age III odnos velicina najrealniji u odnosu an sve strategije do sada. bitna je igrivost a ako je kao u age I i age II onda je igra zakon pogotovo za mrezno igranje.Izvorno postao Teyec
Pa to sam i mislio. To je sad (bar mislim) jedina strategija koja barem problizno ostvaruje odnos velicina. Skinuo sam ju samo zbog toga, a i sto su mi i prva dva dijela jako dobra. Sto se tice mreznog igranja, probao sam se spojiti na neki server, al kaze da mi ne valja CD key. Kako to rijesitiIzvorno postao **gogi**
@gogi email poslan![]()
iPhone 5s 16 GB
kad sam igro na internetu posudio sam od prijatelja orginal age II cd.Izvorno postao imatic
a vise sam ju igro u mrezi sa prijateljima.
Bookmarks