Može pomoć jer ja nigdje nemogu naći SPB Pocket Plus a da je full version i da je free za download. Pa može li stoga mala pomoć?
Ovaj thread neka bude za to da napišete koje programe imate(koristite na svom Compactu) i preporučate(naravno i gdje ih ima za besplatni download iako znam da je to već bilo pisano). Tako da sve bude na jednom mjestu ali i zato da se pomogne novim korisnicima( poput mene) MDA Compacta (i-Mate Jama i dr.)
Zadnji uredio Skyward : 08-10-2005 u 22:01
Može pomoć jer ja nigdje nemogu naći SPB Pocket Plus a da je full version i da je free za download. Pa može li stoga mala pomoć?
mIRC + Invision, neki efnet server, kanal #pocketwarez - najbolji nacin za download full PPC softa (i ja koristim taj nacin)Izvorno postao Skyward
eMule - drugi najbolji nacin za skidanje PPC softa, iako niti blizu dobar poput mIRC-a jer se ponekad dugo treba cekati za download nekog file-a, a i izbor je siromasniji nego na mIRC #Pocketwarez serverima
A sto se tice naj programa, opet cu c/p svoju listu top programa/igara; iako sam vec to pisao, ovaj put cu napisati opsirniju verziju, pa nek si svatko nadje nesto za sebe![]()
soft: (moji favoriti)
1. SPB Pocket Plus - ima sve sto fali defaultim windowsima mobile 2003
2. eXPerience - alternativa gornjem, pretvara Win Mobile u Win XP
3. Resco Explorer - najbolji file manager
4. Resco PhotoViewer - ultimate preglednik slika
5. Pocket HackMaster - alat za overclocking
6. BetaPlayer - DivX player sa hrpom podesivih parametara
7. Leonard Maltin Movie Guide - podaci o 22 000 filmova, od 1914. do 2004. godine, genijalano
8. TV remote controler - univerzalni IR daljinski upravljac
9. PocketMusic - odlican mp3 player, najbolji winamp clone
10. Pencil Box Deluxe - meni najbolji program za crtanje
11. Wisbar Advance 2 - prekrasni taskbar sa puno funkcija
12. Art of positions - kamasutra sa slikama i objasnjenjima za totalne pocetnike i profesionalce![]()
13. SmartFilter - odredite tko ce vas moci nazvati, a tko ne
14. MorphGear - meni najbolji emulator, emulira 7 uredjaja (NES, SNES, Gameboy, GBA, Genesis, Mastersystem i Turbografx-16); najbolje mi radi verzija 2.1.0.0
preporucam instalirati i "SPB Pocket PC Tips And Tricks" za sve pocetnike u PPC svijetu, naucit ce puno toga
Najbolji PC softver (po mojoj prosudbi) koji je u vezi sa vasim PPC-jem jest Pocket Controller Pofessional. To je soft koji ti omogucava da na PC-u upravljas sa svojim PocketPC-om! Na ekranu monitora vidis sadrzaj svojeg Compacta (display na compactu mozes ugasiti tako da ti je njegova slika samo na monitoru). Sve u svemu fantastican program sa bezbrojnim mogucnostima (screenshotovi, mozes igrati i PocketPC igrice, pisati SMS-ove
na kompu itd itd.)
top igre: (moji favoriti)
1. Atomic Cannon 2 - Scorched Earth u najboljem izdanju sa turbo grafikom, turbo oruzjem i turbo multiplayerom/singleplayerom
2. Snails 2 - kopija igre Worms, ali tehnicki prilagodjenija PPC-u nego originalni PPC Wormsi
3. Bejeweled 2 - tri ili vise dragulja u nizu, ali na najljepsi i najigriviji moguci nacin; najbolji a-la Tetris derivat
4. Tomb Raider - 3D TPS sa prsatom Larom Croft i dobrom akcijom/avanturom
5. Volleyball (by Simbsoft) - zarazna odbojka na pijesku, Blobby Volley klon
6. Argentum: This is War - tehnicki najbolja (po meni) PPC strategija je ispred Warcrafta i Age of Empires
7. Flux Challenge - 3D utrke lebdecih vozila, podsjeca na Ballistics ili Wipeout
8. Bounce Symphony - spajanje mjehurica sa nevidjenom fizikom i nacinom igranja - kad prvi put zaigrate, ostat cete bez rijeci![]()
9. Michael Schumacher Kart 2002 - najljepsa 3D voznja na PocketPC-u
10. Bubble Shooter - najbolji bust-a-move klon sa predivnom grafikom/fizikom/igrivoscu
11. Worms World Party 1.03 - isti kao na PC-u, uz dosta srezani audio sadrzaj, a i SP staze nedostaju (v1.04 ne radi na Compactu!)
12. gfDoom (uz ovo treba imati i doom .wad fileove) - zaigrajte Doom (1,2) u full screenu sa custom kontrolama, koje je zaj*ebano postelati![]()
13. Amazing World - TIM (jedna-stvar-pokrece-drugu) klon, fantasticna igra u kojoj morate upotrijebiti mastu i logiku
14. Spot! - pronadji razlike izmedju 2 (naizgled) iste slike (zakon); dodatne slike mogu se free skinuti s neta
15. Reckless Thief - vodite stylusom lopova do dijamanta u malo vremena kroz zamke i uske hodnike (smrt za screen protektor)
16. Traffic Jam - izvedite bubu iz prometne guzve na najbrzi i najpametniji nacin
Je li vam ovo dovoljan razlog za kupnju Compacta? Nije? Nebojte se, Compact je puno vise od svega toga navedenog!![]()
Zadnji uredio SlaWeX : 09-10-2005 u 01:28
Puno puno hvala na svemu slawex. Ovo kaj si napisao je i više nego razlog za uzet Compact, evo ja ga (nadam se) dobivam u ponedjeljak tj. sutra. Pa zato već tjedan dana imam pripreme pošto mi je ovo ipak prvi pocketPC uređaj
![]()
Preporucam ti da das oglas na news-e, ili slicno; mnogo ljudi bi ti za pristojnu lovu snimilo jedan DVD sa best-of-PocketPC softverom, tako sam i ja poceo i dobio 2 DVD-a za 80 kuna ;o) Ako sam ja iz VZ-a mogao nabavit povoljno PPC softver, onda ti u ZG ne bi trebao imati apsolutno nikakvih problema..Izvorno postao Skyward
Bookmarks