jesi siguran da zoveš pravi broj kod spajanja?
nemam pojma
Pokusavam namjestiti slanje i primanje mail-a na r520m ali dzaba. Konektuje se, uradi verifikaciju i nista. Sve postavke su u redu jer kolegi na simensu radi. Idem i preko gsm i gprs veze,ali nista. Da nije do software-a, jer imam verziju R2M !? Inace sam cuo da su ericssoni bagoviti sto se tice podesavanja mail-a, pa se sad polako uvjeravam u to. Svaki savjet je dobrodosao. Unaprijed zahvalan.![]()
![]()
Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!
jesi siguran da zoveš pravi broj kod spajanja?
nemam pojma
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
I ja imam problema s T68i. Sve konfigurirao kako treba i počne se spajati ali nakon minute ustvrdi da nema servera...
Zvao sam i VIP i svašta su pokušavali uzalud. Ne znam. Probat ću ponovno nakon sljedećeg upgradea softwarea. A tebi sretno!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Zadnji uredio Gec : 21-04-2003 u 20:32
Postavke su 100% ok. LUDILO
Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!
Je nemam problema sa T68i, dapace sve radi kao po spagu... unatoc tome sto sam sve sama radila i uopce nije tesko... Konfiguracija za mail na mobitelu se moze dobiti direktno od SonyEricssona, naime na njihovim stranicama odite na GLOBAL SUPPORT AREA, tamo upišite model vašeg mobitela i dalje cete vidjeti i sami (nadam se da sam dobro zapamtila, uglavnom ako to nije to onda malo procackajte po stranicama www.sonyericsson.com jer to mora biti tu negdje)... a mislim da konfiguraciju za mail mozete dobiti i od VIP-a
Marina - pozdrav svima iz Splita!
evo i ja podesio t68i, sve radi ok preko gprs-a i croneta, a account pošte na Hinet-u, stari provjeri još jednom postavke...znam da zvuči glupo ali...
Probao sam u više navrata s njihovih stranica i došla bi mi instalacijska poruka ali i dalje isto! A i sam sam si napravio konfig. za 3 accounta (VIP, CARNet, Hinet) i ista stvar!
No dali ste mi poticaja! Prbat ću ponovno pa ako nejde idem u VIP nek oni to konfiguriraju kako znaju!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja sam na svom T68i uspio podesiti račun za emil,spajam se preko Simpa GPRS-a na svoj VIPonline mail i skida ih bez problema ali problem nastaje kada pokušam poslati emil sa "zakačenom" slikom.Onda sam pokušao bez nje.... I NIJE HTJELO!!!
Skidanje maila radi ali slanje ne.
Možebit netko zna u čemu bi mogla biti kvaka???![]()
Ja sam isto imao problema s 520-kom ali jednog dana je proradilo (samo od sebe?) i sad šiba sve u 16.
LighT
Sms freak mozda si krivo podesio "outgoing server", mislim, to je jedino sto mi pada na pamet, jer ako prima, a ne salje, moze biti da je to problem... ili mozda (ne vjerujem, ali mozda!) ne ozes slati jer se spajas preko SIMPE?!?!?!?!
Marina - pozdrav svima iz Splita!
Sve sam podesio kako su naveli u "mom mobyu"(netko je tražio postavke za T65),a možda mi samo proradi jednog dana.
Nema veze što se spajam preko Simpe,ona je samo za prijenos podataka.
Radi preko Simpe - možda imaš bubu u mobu pa bi ga trebalo malo odnesti na servis i izluditi ih...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks