kako napraviti upgrade ???imam sve potrebne programe za to,ali trebam uputstva!!!jeli dobar običan data kabel za to???AKO NETKO IMA UPUTSTVA NEKA IH MI POŠALJE
kako napraviti upgrade ???imam sve potrebne programe za to,ali trebam uputstva!!!jeli dobar običan data kabel za to???AKO NETKO IMA UPUTSTVA NEKA IH MI POŠALJE
Ajme čovječe kaj ti nebi bilo lakše da ga u ovlašteni servis doneseš na update?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
400 Kn dati za to? Tesko, barem dok mi je jos kuciste citavo ![]()
pogledaj si malo na stranicama:
http://www.legnicka.stream.pl/jacek/flash.php
http://www.club-siemens.net/forum
vjerujem da ces tu naci potrebne informacije
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
Ako se ne usudis to sam raditi uvijek mozes odnijeti kod nekog unlockera...
pasji poso
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skines flash file... (npr: www.info-mob.com)
Prikljucis SLa na station ili data kabelom, ugasis ga, pokrenes flash i onda kada kliknes na "FLASH" ili koji je vec glavni gumb, program ce ti pokazati nesto kao da trazi mob, tada STISNES crvenu tipku, tj. crvenu slusalicu kako bi UKLJUCIO mob...
Tada krene flash progress...
Paznja: Meni nije htjelo nikako preko stationa, vjerovatno zato sto nije isti pin out ko na data kablu...![]()
Veky - Croatia&&Veky@onLine.hr
AFAIK, NE UKLJUCIS mob, treba stisnuti samo na kratko...Poslao: Veky
program ce ti pokazati nesto kao da trazi mob, tada STISNES crvenu tipku, tj. crvenu slusalicu kako bi UKLJUCIO mob...
joj viki...znam da si bio gladan,al mobitel?![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
grrrr mljac!!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
EEEE viki ako si baš toliko gladan, dođi u ZG, pa ćemo te počastiti s nekim ćevapima da si više ne uništavaš te kao voljene siemense..... sad tek vidimo koliki si ljubitelj siemensa...![]()
zagrizo ko' som!![]()
Opa znači poziv stoji...ajde da se bar netko sjetio i mene pozvati na čevape...Poslao: ivan
EEEE viki ako si baš toliko gladan, dođi u ZG, pa ćemo te počastiti s nekim ćevapima da si više ne uništavaš te kao voljene siemense..... sad tek vidimo koliki si ljubitelj siemensa...![]()
![]()
HVALA TI!!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ah, ima i nas dobrih ljudi u Zagrebu.....![]()
Znači kad dođeš u ZG --> častim![]()
e sad baš neš dobit besplatan mobil!ulizico...![]()
... i tako je Lajka skoro završila na Mjesecu(sreća njena da je volim više od mobitela)
I sad sam ponovo u nedoumici čekati da se pojavi Siemens S55, kupiti C55 ili Sony Ericsson T300?
Što mi predlažete?
A jesi papak, a sve je išlo po super planu.... i na kraju netko mora sve usrat....gIK e sad baš neš dobit besplatan mobil!ulizico...![]()
Inače jel mogu dobit novi mobil besplatno![]()
![]()
ne ne!ja sam papak na kvadrat!a kak nam nina lijepo uleti sa spikom o lajki!molim?ja ti inače preporučam t300-iskoristi sad priliku dok je 2 i po' soma s kamerom!c55 je okej al to nije to,a s55 će bit brdo skup!
![]()
T300 u svakom slučaju.
Čuj S55 neče biti baš previše skup.... a i T300 možeš nabaviti za 1500 kn s kamerom ali samo ako ćeš na pretplatu ili ako ćeš produljit ugovor na 12 mjeseci....
ma to se nama "mladima" ne isplati!jedino ak si dobro financijski potkovan!a to je u hrvatskoj rijedak slučaj!
Ma daj s tobom ne vrijedi ni pričati.... koštao si me mogućeg dobitka novog mobila!!![]()
![]()
***** osta *****!azraaaa
Ma samo se malo zajebavam..... ajd počastit ćeš pa smo onda opet na starom![]()
Hvala na savjetu. Nisam vam htjela uletiti u spiku. Ustvari, iznenadila me slika mog izgriženog Siemens-a.
Eto ja sam taj biserćiji pas ima skupe igračke
Bookmarks