I meni je to bilo nevjerovatno.Izvorno postao igl
![]()
Al ja im vjerujem,tu stranicu posjećujem dosta dugo.
PIONEER DVR-110, 16x, 8x dual layer
Asus DRW-1608P 16x+, -16x, Dual Layer 6x
Krivo sam skužio, mislio sam da mu ga neće automatski pokrenut...
Onda je stvar čisto do medija.
Frend je imao isti problem, sa TDK medijima koje mu prža nije kužila (makar ih je sama zapržila), a sa bilo kojim drugim medijem nije bilo problema...
Također bi flash mogao pomoći... često se nakon flasha otklone problemi vezani uz određene medije...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I meni je to bilo nevjerovatno.Izvorno postao igl
![]()
Al ja im vjerujem,tu stranicu posjećujem dosta dugo.
...meni je dosad DVR-109 sve medije normalno pokretala, osim što danas nije htjela očitat Kvarkov CD... Traxdata radi uredno, kao i ostalo...Izvorno postao gog
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Napravi update firmwera ! To rjesava sve greske sa novim/starim i losim medijima ! Vecina firmwera zahtjeva da je przilica secundary master !
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
Skidaj samo sa provjerenih siteova kao sto su : http://www.cdfreaks.com/ i http://forum.rpc1.org/portal.php . A ostale zaobilazi da ti nebi przilica bezveze nastradala !
Pozdrav
Update obavezno! Meni nije prža skužila da se radi o 16x medijima (iako ih treba pržiti na 16 puta normalno), a kad sam ju flashao, sve 5!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...evo skinuo s ovog drugog i sve uredno flashao...al sad nemam taj kvarkov CD da probam...uglavnom, radi...Izvorno postao cook22
...a sad bi se mogli vratit na topic (i hvala na pomoći)...
Ok onda DELETE i ispričavam se
Zadnji uredio OuttaControl : 09-10-2005 u 22:10
Izvorno postao Hacker
Uff nadam se da necu dobiti po glavi stanovnika zbog ovog .... je off-topic je ali se drzimo teme tako da i nije skroz ne povezano . Pravi off topic bi bio kad bi sad poceli bacat ovdi sale i posalice - znaci nesta sta uopce nije povezano uz DVD przilice !
Znaci ovo sto smo sad nas dvojca napravili to je "PRAVI" OFF TOPIC !
@Mod sory
SAmo su mi je jednom sa servisa (ugradjivali HDD, nisu przilicu trebali popravljati) vratili downgreadanu, pa sam isao jeb++i drzavu tamo u uredimadud
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
evo svi pricaju o pioneeru i svaka njemu cast ali ja imama sony dru710 i radi besprijekorno a mozda i bolje od pioneera
sve cita sve przi sve sve cista 5
a šta fali plextoru?sad su pojeftinli pa ču si i ja jedn uzeti
...hebiga, prijatelju...svaka čast, ti nemaš ni Pioneer ni Asus nego Sony, a ove prve dvje se radi...Izvorno postao djebab
..."hacker", i što si uzeo, i jesi li uzeo...
ja imam toga pioneera 110 tek nekoliko dana..dobio sam ga u garanciji imao sam 109 prije i krepo mi je prestao citat dvd 110 imam prekratko da mogu rec nest pametno ..uglavnom za sada nista negativno!!!
u dućanu kojem kupujem nije još došla kaže da će uskoro a to je**** uskoro traje 2 tijedna a mater neda preko neta
jojjjjjjjjjjj nema ni u splitu u nekoliko dućana dok oni to nabave izmislit će i greenray diskove
Ja sam si prije pola godine uzeo na veliko hvaljenu i preporučenu Pioneerovu DR-109, koja mi je već dva tjedna na servisu. Čak mi nije od početka htjela snimati CD-e na više od 16x. Skurila bi mi medij. Ako će se to ponovno događati kad mi ju vrate, fino ću se prošetati natrag do dućana i zatražiti novi model.
Frish-ki, pretpostavljam da nisi updateao firmware?
Ima i Pioneerovom stadu "crnih ovaca"...vrlo rijetko doduse, ali se nadje!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
samo znam da su LG dvd przilice najgore sto postoje.![]()
od LG-a je loše sve osim klima uređajaIzvorno postao zmija
zzop.
...eto, i moja 109-ka otišla na servisIzvorno postao frish-KI
...
...sad je i moja upala u to stado...Izvorno postao Bimbi
Taj Asus ti nije nista nego rebrandani Pionner , dakle razlike su ti minimalne.
Nec - ima velikih problema sa starijim(citaj ogrebanim ) medijima i to skoro svaki , inace kvaliteta przenja mu je ok . Lg - nema nista lose , pogotovo novi model mislim 4167 . Benq - ok prze , imam njihovu 1620 model i nema zamjerke .
I Pionner - sve prije 110 su bile naj , naj , a sad sa 110 po forumima se ekipa dosta zali , ali i ma i onih koji ih hvale , osobno mislm da nisu lose .
Bookmarks