Izvorno postao Vuxs
nisam baš preveć informiran... kakva će biti razlika u pes-u koji će da izaže za xbox 360? ovisan sam o toj igri pomalo. nabavljam xbox ako će da bude nešto puno bolje. koja je razlika?
nisam zadovoljan, premali je napredak u odnosu na prijasnji nastavak
pomak je vidljiv, ali moglo je i bolje
nemoze vise biti napretka u ovoj igri ili nije potreban
svejedno mi je
Izvorno postao Vuxs
nisam baš preveć informiran... kakva će biti razlika u pes-u koji će da izaže za xbox 360? ovisan sam o toj igri pomalo. nabavljam xbox ako će da bude nešto puno bolje. koja je razlika?
nikakva,mislim.........
jedino ako imas hdtv
nadam se da nije prevelika razlika, ali tko ga šiša!
pes 5 me živcira do zla boga. suce bih one zatukao jer su katastrofalni i živcira me to što nema fer play igre. na 6 zvjezdica oni najšugaviji igraju skoro kao ti ako imaš mnogo bolju momčad od njih. i kada neki šugavac bude brži od nekoga moga s velikim speedom npr. martins iz intera i onda me stigne neki krelac. i ne volim te offside jer igrači ko mutavi lete u offside, a sudac to odsudi tri tjedna kasnije da je offside. i da bar uvedu još novih poteza. marsellian ruolette mi je zakon! u svakom slučaju igra je bolja od fife.... pes 2 je bolji od fife 2006... ma čak i iss 2 sa playstationa jedinice je bolji od svih nastavaka fife... možda je fifa 2001 je malo bolja od iss-a
sto vise PES izlazi to je kompliciraniji. nema do issa-a na play1!![]()
inece i mene puno toga zivcira pogotovo ono sto Cvigs kaze o brzini igraca. mrzim kada na 6 zvjezdica najsporiji igrac na igrici pretrci najbrzeg, zaleđa su mi nerealna, a prekrsaja na utakmici ima vise nego na zadnjem derbiju hajduk-dinamo
a sve ovisi kako igrasIzvorno postao zicozg
kada je tek izasao pes5, ja sam se zivcirao kako toliko prekrsaja, jednostavno ostala navika igranja sa pes4 sto naravno nije palilo na pes5
i nakon dosta praxe, nauci se shema i nema vise prekrsaj svaku drugu minutu
ma samo nek dodje pes6....sto prije to bolje![]()
ma sve se to da izvjezbati, ali doista zivcira svaki kontakt, cak kada i ne zelis napraviti prekrsaj, igrac ga sam napravi.
Jedno pitanje vezano uz PES 5?
Kako promjeniti vrijeme u običnom meču kad igraju dva igrača, ne mogu to nigdje naći
Bookmarks