Ni negledam kada imam slabu vezu pa nisam u mogućnosti skinuti! A neznam kako drukčije do njih, nisam ja rekao da nevaljaju!Izvorno postao flOorKilla
nisam zadovoljan, premali je napredak u odnosu na prijasnji nastavak
pomak je vidljiv, ali moglo je i bolje
nemoze vise biti napretka u ovoj igri ili nije potreban
svejedno mi je
Ni negledam kada imam slabu vezu pa nisam u mogućnosti skinuti! A neznam kako drukčije do njih, nisam ja rekao da nevaljaju!Izvorno postao flOorKilla
Tapir rules!
sto se tice hnl pacha živo sranje nerealno je a idresovi reprezentacija su crne boje jer je netko ko je pravio pach zaboravio da vecina ljudi nema wolf pach na kojem se to praviloIzvorno postao >>RENEGADE<<
trebaš imati kit server od superpatcha i neam crnih dresova..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
http://rapidshare.de/files/22465638/...04.00.avi.html
evo jedan gol
gol sam usnimio pomocu frapsa i uredio sa virtual dubom
evo napokon sam snimio neke repleye i slozio video.. opet nista posebno al zgodno za pogledati...![]()
video je u avi formatu. download (5,44mb)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
dečki ae objasnite mi kako snimit golove ja ne kužim
skini program fraps,pa skini virtual dub
pomocu frapsa snimas unutar igrice(bilo koja igra) a sa virtual dubom smanjujes kvalitetu i pretvaras u avi
kada otvoris fraps pod general stavi opciju da ga otvaras minimiziranog.
pod fps-sve onemoguci(disable),pod movies stavi gdje ces spremati golove,pod video capture stavi f9,half size,30 fps,screenshots stavi gdje ces spremati,i screen capture hotkey stavi f8,nemoj izlazit nego ga minimiziraj,sada udu u pes i idi na screen settings i stavi ga da ga otvaras u prozoru(window),udi u musem i replay playback izaberi najbolji kut za snimanje i pritisni f9 kada zavrsis isto pritisni f9,sada ti je gol spremljen i izadi iz pesa ali je prevelik(bude oko 50 mb i vise),udi u virtual dub i idi na file open file i izaberi taj gol koji si snimio,idi na audio i stavi no audio,idi na video i stavi 60 framerates per second,i idi u video na compresion i uzmio divix pro 5.1.1 codec to je to ,sada nanovo idi u file i stisni save segmen as avi i to ti je to.
Bookmarks