trebaju sredit sudce stvarno su retardirani svaki dodir je prekršaj
nisam zadovoljan, premali je napredak u odnosu na prijasnji nastavak
pomak je vidljiv, ali moglo je i bolje
nemoze vise biti napretka u ovoj igri ili nije potreban
svejedno mi je
Izvorno postao Hacker
Što fali punjenju šuta ?
trebaju sredit sudce stvarno su retardirani svaki dodir je prekršaj
Izvorno postao ijelec4
istina , a ponekad kad bi trebali suditi prekršaj ne sude ...
znali ko kada će doći i kakav će biti . trebao bi doći za kojih mjesec i deset dana negdje na početku 11 mjeseca ili se varam![]()
![]()
![]()
evo igrao fifu 2007 igra je fenomenalna,bolja od pes5 sad čekam da vidim šesticu
...posteja mi more, morski pas ljubimac ja san galeb bili, ja san dalmatinac...
pes će izaći prije poćetka 11
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja vec igram we10 i igra je odlicna,nema vise onih glupih sudaca,igraci ciljaju,realni pokreti,brzi pocetak nakon faula ma super,jos ima nippon chalange
Ako sam dobro informiran PES 6 izlazi 20.10 i to za Xbox 360 i PC, PS2, PSP i Xbox . PS3 verzija se ne spominje .
Izgubio sam negdje dvd od pes5, i sad mogu igrati samo na kompu na kojem je instaliran, jel ima tko ideju kako da prebacim to na drugi komp i da radi, probao sam sa crackovima i nocd patchevima, ali nije išlo, probao sam i iz regedita kopirati sve što je imalo veze sa pesom, ali nije uspjelo.. Neke igre rade bez problema, samo ih treba kopirat, npr. football manager, pa ako netko ima ideju...![]()
mislim da ti treba onaj pes.exe sto si ga prekopirao sa crackom a njega vise na kopu nema pa tako da od toga nema nist
Što mislite dal će biti Juventusa u PES 6 ?
Konami Digital Entertainment potvrdio je da će PES6 za PlayStation 2, Xbox 360 i PC-DVD verzije biti pušten u prodaju 27 listopada, a za PSP i Nintendo DS verzije nešto malo kasnije.U najnovijem nastavku očekujemo povećan broj licenciranih timova kao što su Češka, Francuska, Australia, Engleska, Italia, Argentina, Špaljolska i Švedska, te klubovi Sporting Lisbon, Benfica, Olympiacos, i Manchester United. Važno je napomenuti i da će next-gen pes 6 izaći samo na Xbox-u 360.
cropes...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
da ali samo za ovu godinu ima Xbox 360 eksluzivu.
tako da će sigurno Pes 6 izaći i na playstation 3![]()
pa spomenuo sam negdje "we: pes 2007"
Izvorno postao Lich
će tko odgovoriti ?![]()
pa normalno da ce bit,nas kolko ima liga na netu koje se nastavljaju i svako ima svoj klub, mislim da je prosle sezone pobjedio lik sa juventusom na cro pesu.
ako ga i neće bit biti će napravljen sigurno u nekom patchu..a možda će i option file pasati s 5-tice
Juve će vjerojatno biti na free ili pod Other Teams , vidjet ćemo .
ma morat ce biti juventusa, negdje ce ga vec ubaciti...tko zna mozda zbog njega stave cijelu drugu talijansku ligu![]()
to sa drugom ligu bi im bio glup potez i to nema sanse da ce zazivit.
e pa šta nije izašao pro6
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=21895
nije! po dvjestodvanaestiput..izlazi 27mog
Izvorno postao Vuxs
nisam baš preveć informiran... kakva će biti razlika u pes-u koji će da izaže za xbox 360? ovisan sam o toj igri pomalo. nabavljam xbox ako će da bude nešto puno bolje. koja je razlika?
nikakva,mislim.........
jedino ako imas hdtv
nadam se da nije prevelika razlika, ali tko ga šiša!
pes 5 me živcira do zla boga. suce bih one zatukao jer su katastrofalni i živcira me to što nema fer play igre. na 6 zvjezdica oni najšugaviji igraju skoro kao ti ako imaš mnogo bolju momčad od njih. i kada neki šugavac bude brži od nekoga moga s velikim speedom npr. martins iz intera i onda me stigne neki krelac. i ne volim te offside jer igrači ko mutavi lete u offside, a sudac to odsudi tri tjedna kasnije da je offside. i da bar uvedu još novih poteza. marsellian ruolette mi je zakon! u svakom slučaju igra je bolja od fife.... pes 2 je bolji od fife 2006... ma čak i iss 2 sa playstationa jedinice je bolji od svih nastavaka fife... možda je fifa 2001 je malo bolja od iss-a
Bookmarks