U zadnje vrijeme ne igram baš nešto PES5 , no sad kad dodje zima onda ćemo se naći u buksi uz chevape i pivu i opali po PES-u . Što se tiče same igre , ja sam zadovoljan , ne vidim da treba nešto previše izmjeniti , možda neke sitnice .
nisam zadovoljan, premali je napredak u odnosu na prijasnji nastavak
pomak je vidljiv, ali moglo je i bolje
nemoze vise biti napretka u ovoj igri ili nije potreban
svejedno mi je
U zadnje vrijeme ne igram baš nešto PES5 , no sad kad dodje zima onda ćemo se naći u buksi uz chevape i pivu i opali po PES-u . Što se tiče same igre , ja sam zadovoljan , ne vidim da treba nešto previše izmjeniti , možda neke sitnice .
Da sitnice poput zaleđa sudaca brzijne punjenja šuta i neke sitnice
Ali najvažnije je da srede zaleđa jer sad neću pričat priču ali sutra kad mi se bude manje spavalo
Izvorno postao Hacker
Što fali punjenju šuta ?
trebaju sredit sudce stvarno su retardirani svaki dodir je prekršaj
ej koji je password za onu arhiviranu datoteku
Izvorno postao duje91
kakvu arhiviranu datoteku? o cemu se radi? dali mislis za patch? potrazi password na stranici gdje si skinuo patch, ja neznam. kolko se sjecam, mene nije trazio password.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
sta je ovo? nitko ne igra? ja malo tu i tamo odigram koju tekmu, neda mi se bas stipkovnicom jer jos nisam nabavio novi gamepad.
ali koja sramota, pa izgubio sam 2-0 od messine na tezini 2!
nikad u svojoj pes karijeri nisam bio tako los.
sto nitko ne igra? ako igrate napisite igrate li master ligu ili sto, skojim klubom itd.
sad mi je palo napamet kak bi bilo zgodno da su napravili ono vozilo za ozljedjene igrace da ulazi na teren![]()
Ili da utrče dečki s nosilima.............
Igrao sam master ligu na šest zvjezdica sa barcelonom,ali je stvarno preteško i s najslabijim protivnicima jer perfektno igraju u obrani.....Mislim,ne gubim ali najčešće bude neriješeno.
I mislim da su stvarno pretjerali kad igraš ligu ili bilo šta drugo,prvak nakon odigranih 20 kola, ima 19 pobjeda i 1 neriješenu utakmicu.
Nikad ne bude zanimljivo tko će biti prvak jer prvi npr. chelsea ima 15-20 bodova više od sviju...
ma AI igre nije na razini, nikako...
steta. valjda ce biti bolje u buducnosti. ponekad mi se cak cini da je pes 4 bolji po tom pitanju.
ja igram sa milanom i svojim klubom agrokorom lol
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
pojasniIzvorno postao Vuxs
![]()
vjerovatno je napravio svoj klub
ja neigram jer mi je puka game pad a na tipkovnici je bijedno igrati (i teško)
a killa t si mod nebi smjeo slati 3 posta za redom
lol a pogledaj u kojem je razmaku slao,pa oče osvježit temu....
pa napravio svoj klub,dresove stavio sponzore siemens,pevec,agrokor lol
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Izvorno postao Hacker
tocno to, pogledaj datume postova.Izvorno postao Vuxs
jel mozda izasao patch hrvatska liga?
a da sorry ispričavam se a patch neznam
skinuo sam INDOOR STADIUM PATCH super je!
naime zamjenili su podlogu (travu) sa onom kao u dvorani (mozete birati izmedju vise boja podloga i parketa).
mogu rec da kad igrate na takvoj podlozi teren se cini manji nego na travi i daje bolji osjecaj, ponekad stvarno mislite da se igra mali nogomet
stvarno steta sto (jos) u pes-u a ni u fifi nema te opcije, malog nogometa.
(da, bilo je jednom davno u fifi...)
!!! edit: patch mozete naci na www.cropes.net
Zadnji uredio flOoKi : 29-01-2006 u 01:21
pa zar se niko nemože pohvaliti da je osvojio turnir.ja naprimjer sam u županji 18 puta osvojio turnir nagrade nisu neke ali je konkurencija pre hebena
kakav turnir? online? ja ne igram online bas, a petica se i nemoze igrat online ako nije original igra.
ne u igraoni
evo patch za balkan-hajduk,dinamo,zvezda,partizan i bolje napravljene bosna i hrvatska na www.cropes.net ja pomažem u izradi baš hr-lige i sad radimo rijeku i varteks javim vam kad sve bude gotovo
koji ti je nick?!?na cropesu?
slozio sam mali videoclip od replayeva svojih golova (nisu bas nesto, tek tolko za probusadzi 15 golova)
snimio sam golove fotoaparatom pa sve uredio u windows movie maker-u.
velicina: 4.68mb
kvaliteta: dobra
format: wmv
trajanje: 1.15min
download: http://rapidshare.de/files/13425256/pes5goals.wmv.html
..pa lijepo si to složio!![]()
upravo mi se prvi put desilo sudacko podbacivanje lopte, hehe ostao sam iznenadjem nisam znao da to postoji u igri lol
Bookmarks