EVO MAIL STO SAM POSLAO T-MOBILE-u...
Ja bi poslao Mobil reviji da to objave u jednom broju jer stvarno mi je pun ***** T-Mobile-a!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Saznao sam preko jednog Hrvatskog foruma telefonije slijedece:
To je jedan e-mail koji ste vi poslali jednom mojem prijatelju sto je, kao i ja, aktivan na forumu.
From T-Mobile:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Postovani gospodine xxxxx,
zahvaljujemo na Vasim upitima, te Vam nize dostavljamo odgovore.
T-Mobile Hrvatska d.o.o. trenutno ne nudi uslugu otkljucavanja GSM
uredjaja, osim u slucajevima kada je GSM uredjaj kupljen po cijeni samog
uredjaja, odnosno bez ugovorne obaveze.
Detaljnom provjerom s T-Mobile prodajnim mjestima utvrdjeno je da s
navedenim uredjajem raspolazu u T-Centru na xxxxxxxx.
Stoga ukoliko kupite uredjaj po cijeni samog uredjaja, na ovu istu
e-mail adresu nam je potrebno poslati IMEI broj uredjaja i racun, te ce
Vam u najkracem mogucem roku biti poslan kod za otkljucavanje.
Za sva dodatna pitanja ili nejasnoce, budite slobodni obratiti se na
istu e-mail adresu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meni to niste nikada ni spomenuli!
Prvo:
Namjeravao sam kupiti sam uredaj al onda ipak se odlucio uzeti pretplatu. Mislim da sam puno para potrosio (2600 kn) a Vas odnos prema kupcu je stvarno bezobrazan i neposten.
Najprije ste me pozurivali da kupim sto prije MDA Compact.
Ja sam Vam pisao samo da se informiram oko navedenog uredaja a Vi, zdravo za gotovo, ste ga poslali u T-Centar u Umag i mi napisali slijedece: "T-Centar Umag ce danas naruciti jedan MDA Compact, stoga cemo Vas obavijestiti kada cete isti tocno moci i kupiti.". A ja jos nisam bio siguran da li ga kupiti ili ne. Al dobro, ok, nije me previse smetalo.
Drugo:
Jednom kad se odlucim kupiti MDA Compact, odem do T-Centra i mi kazu da mi ga ne mogu prodati zbog raznoraznih problema (a meni je trebao hitno - isti dan).
Na kraju sam ga morao kupiti u RIJECI!!!!!!!
Trece:
Konacno imam "Rijecki" MDA Compact u rukama. Uzeo sam ga sa pretplatom (tarifa 60) i ugovorom na 24 mj. Platio ga 2600 kuna u gotovini. Pretplatu je uzela mama posto meni ne treba. Ja imam VIPme SIM karticu i Vodafone Omnitel SIM karticu kad sam na fakultetu u Trstu.
Poslao sam Vam scan racuna i Vi meni odgovorili da sam zaboravio Vam poslati IMEI kodu uredaja. Ja Vam odmah posaljem IMEI (to je bilo u nedjelju - danas je cetvrtak) i od tada ni odgvora od Vas. NISTA, apsolutno ni A!
Jel Vam se cini posteno? Meni ne. Ipak sam postao Vas korisnik i imam ugovor na DVIJE (2) godine. Sad mi je stvarno zao sto sam to ucinio.
I sta sad? Platio sam 2600 kuna za MDA Compact koji ne mogu koristiti sa svojim SIM karticama. Meni, osobno pretplata ne treba; koristit ce je mama.
I sto sad da ucinim? Posaljem zalbu nekoj Hrvatskoj reviji? Slaba reklama za Vas mi se cini. Neznam, ocekujem odgovor... Kazite mi Vi kako da postupim.
Marko Urbac
P.S. Ako Vam nije jos jasno, OCEKUJEM ODGOVOR!!!!!!!!!
-

Odgovori uz citat
Bookmarks