mbt???
Ajd probaj sa PST-om. Ima gore cijeli postupak, samo treba koristiti naredbu Search!
Evo.... Tutorial
Evo imam motorolu v550 i imam usb cabel,sad kad ja uključim mbt on kao traži mob i instaliraga,ali me ne pita uopće koja je verzija moba i drugo,što bi trebao,nego mi samo izbaci prozorčić u obliku nekog moba i stoji,i nemogu mišta!
E probao sam i s p2kman,on kaže da mob nije spojen na computer i da probam ponovo,probao sam 5milijuna puta,ali uvijek isto!
Ja trebam pomoć oko ovog problema,kako da to riješim jer ču puknut??![]()
hvala
(i molim da oprostite što je opet tema o motoroli v550 za koje znam da je ih je bilo puno)
motorola:
mbt???
Ajd probaj sa PST-om. Ima gore cijeli postupak, samo treba koristiti naredbu Search!
Evo.... Tutorial
Zadnji uredio GoGs : 06-10-2005 u 19:38
evo , ja danas nanovo instalirilavam e550 na nove win xp , gle samo ljepo ustekaj mob na kabel , kad ti nade new hardware motorolu v550 u tvom slucaju , odvedi ga do pravih drajvera i sve radi!
provjereno.
E da,ali on me ne pita za drivere,i kolko vidim ni ne nađe mob!Izvorno postao Gruntovčan
mpt-mobile phone tools!
opet, pogledaj malo stare postove i evo ti gdje imaš...Tutorial
Ma nemogu skinut onaj pst ili kako već ide,jer imam dial up,a on ima 13 mb...pročitat ću malo turtorial,pa možda pomogne!
hvala
ja neam pst uopce pa sam sve instaliro??!bez problema vecih.
kak ne pita za drajvere..jer uopce nade motorolu v550?jesi propuho kontakte both moba & kabla?
Ma garant je imao instalirane drivere od prije, koji su štekali, pa mu sad rade još veću zbrku... Trebao bi prvo uninstalirati sadašnje drvere, pa sve ponovno.
U threadu "Motorola PhoneTools ne zeli ocitat mob" ti piše sve, a tamo su i driveri.
*Ovo je samo mišljenje jednog n00ba, postoji uvijek šansa da griješim*
Pa uopće mi ne nađe motorolu,samo kad stavim kabel u mob cuje se neki zvuk u windowzima!
Ej a da vi budete toliko dobri pa da mi kažete što ja uopće sve trebam za to!Jer dobio sam kabel bez ičega!
hvala![]()
eee proradilo jee!!!!![]()
![]()
![]()
Hvala bogu!samo od sebe,premjestio sam it jednog usb-a u drugi i sve radi!!svjedeno hvala!
evo vidis .. modza je bilo do usb porta iako sumnjam ,al eto .. znaju i kontakti zezat.
za ostalo , imas turtoial gore pod stickyma , obavezno si radi back up svega , koristi search ,a kad ni to upali , pitaj!
Ok hvala!
![]()
Bookmarks