Ima li netko dotični mobitel i kakva su iskostva sa istim?
Ima li netko dotični mobitel i kakva su iskostva sa istim?
Alcatel OTeasy, Ericsson T10, Nokia 3310, Ericsson T28, Panasonic GD-50, LG W510, SonyEricsson T210, Samsung SGH-X600, Siemens CF62, SonyEricsson F500i, Siemens S65, SonyEricsson J300i
pardon, iskUstva![]()
Alcatel OTeasy, Ericsson T10, Nokia 3310, Ericsson T28, Panasonic GD-50, LG W510, SonyEricsson T210, Samsung SGH-X600, Siemens CF62, SonyEricsson F500i, Siemens S65, SonyEricsson J300i
Vrlo lijep telefon za "čudno" povoljnu cijenu od ispod 2000 kn. Koliko sam cuo 16 mil. boja. Jel zna tko kakve detalje?
yup, ekran jest stvarno ekvivalent ekranima na prijenosnim računalima, dakle 24-bitne dubine boja i to zgleda kul. telefon je stvarno pristojno napravljen. bed je kaj nema vanjski ekran i kaj nemaš slobode u snimanju ograničene memorijom, nego je trajanje po zapisu ograničeno, a dobre stvari su kvalitetna izrada, ima ok kameru, makro na kameri. slike fotkane njime imaš na info-mob.com galeriji. detaljniji opis i recenzija je u ljetnom dvobroju mobil media magazina, pa tamo možeš pročitati još toga, ne znam kaj ti je bitno. ukratko, telefon je zaista OK ak te ne smeta kaj nema vanjski ekran
Slazem Se.ima Vjerojatno Najbolji Ekran Na Trzistu.
hvala na odgovorima. proslijeđeni su![]()
a izači če v7 i vs7 sa vanjskim ekranima
vs7 je u prodaji na europskom trzistu.
Za koliko se moze nabavit na crno VS3
u dućanu najjeftinije kaj sam ja vidio 1800kn,ima super ekran,ali mi je preveliki,nema vanjski ekran i lošu tiokovnicu
Koliko ima memorije mb.? Ide MiniSD u uređaj??
Upravo sam nabavio dotični mobitel i zanima me kako ga mogu povezati s kompjuterom?
Mob ima 30 MB memorije, te ne prima nikakve kartice. a s kompom se moze povezati preko IRDA-e ili da se kupi kabel za njega.
Znaš li gdje se može kupiti taj kabel i koliko košta?Izvorno postao xianfu
alea ga ima,ali ne znam cijenu.jedina mana je nepostojanje vanjskog zaslona i nesto tisa reprodukcija mp3 fileova.memorija je 32mb,bez prosirenja,a zaslon 16,7 mil, boja.nesto je naj sto sam vidio.
Recimo meni je i to sto nema BT mana... dosta velika mana.
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
ok,mana je,ali ipak preko ir porta moze razmjenjivati fileove sa drugim mobitelima.
cijena je u alei 1990-pdv uračunat,a u hg spotu ga ima mislim po 1800kn
Bookmarks