Koji vam od trenutno aktuelnih modela na trzistu ima najbolji zaslon sa 4096 boja?
Koji vam od trenutno aktuelnih modela na trzistu ima najbolji zaslon sa 4096 boja?
Ako si gladan pojedi nesto
možda nokia 7210? ili samsung t100?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Meni T100 ipak,nekako mi kod 7210 slab kontrast barem sto sam ja vidio dok sam se igrao u njenom meniju.
Dok si se igrao sa 7210 vjerovatno ti je promaknula opcija podešavanja kontrasta, sve si možeš podesiti po želji.Poslao: nimda
Meni T100 ipak,nekako mi kod 7210 slab kontrast barem sto sam ja vidio dok sam se igrao u njenom meniju.
Što se mene tiče, najbolji zaslon koji sam vidio je na 7650/3650.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
ma svi su ti zasloni isti...
ali ja preporučujem ekran sviše boja (65000)
pa pitanje je za ekrane od 4k boja a ne od 64k!!!!!!!1
pa znam kakvo je pitanje, i gore sam reko svoje ali kaj? kad kupuješ več mob, onda bolje 65000kolori
Nisam se dugo igro na 7210 pa to nisam vidio
recimo ako mob ima kameru, onda pogotovo...
ali koji mobiteli sve imaju 64k boja osim samsunga koji su smece jer im uvijek nesto fali kod funkcija
Tako je meni je Samsung izmislio zaslone za druge proizvodjacePoslao: coma_zgb
ali koji mobiteli sve imaju 64k boja osim samsunga koji su smece jer im uvijek nesto fali kod funkcija
najbolji displayi ubjedljivo
Samsung ima najbolje ekrane... barem meni.
pa ima ali kao sto sam reko uvjek im nesto fali
Samsumg je dobar, ali nekak čudan...barem meni. Meniji mi se opće ne sviđaju i cjene nisu baš popularne. T100 ima odličan ekran, dobar izgled, malen, lagan, nema nikakve funkcije, ali zato ima visoku cijenu.
nije bas malen, barem ne za preklopni mobitel
Samsung ima najbolje po meni, no T100 je definitivno prevelik mob za preklopnjak!
Bookmarks