probaj s nekim drugim plaerom otvorit. npr . helix player, imas na dotsisu za skinut pun qrac
Ma skuzio sam nesto! Stavio sam si verziju 2.75 umjesto 2.76 i sve radi kako treba cak ocitava Smart i ETI-eve filmice samo bez zvuka! Stetajos samo da i to nekako proradi, bilo bi super sve kompatibilno!
![]()
Dali postoj jos kakvih kodeka za Smart recimo da ocitava 3gp i recimo da ocita zvuk sa ETI evih filmica, sta ja imam problem!?
probaj s nekim drugim plaerom otvorit. npr . helix player, imas na dotsisu za skinut pun qrac
Probao sam sad sve i niti jedan nece nikako ocitat!Izvorno postao ..::HRCO::..
zanima me kak da na noki-i 3650 stavim za ton zvona mp3 pjesmu instaliro sam ultra mp3 za symbian i radi ali mi na profilima za ton zvona nodi samo midi melodije iliti polifone
ak možda treba neki programćić dajte link ak znate ak ne bar ime programa pa ću tražit
THANKS!
ovisi gdje si (u koji folder) stavio mp3. potrpaj ih na mc u folder zvučni isječci/melodije --- > Nokia Phone Browser\Nokia 3230\Memory card\Sounds\Simple![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
prebacio sam u wav format i snimio u snimač (zvuka)
e kolko ja mogu najveću karticu ubacit u njega našo sam 512-icu paše po širini i dužini ali je deblja i kaže mi lik u dućanu da da vjerojatno može 128-ica maksimalno jer je ona još uvijek unutar potrebnih dimenzija,a trenutno imam 16-icu kaj sam dobio s njim
Thanks!!
Treba ti MMC kartica. Sve MMC kartice su istih dimenzija (osim ako su RS - onda su na pola dužine)
Ono što ti je on pokazivao je vjerojatno bila SD kartiva koja je malo deblja od MMC-a
ali nakon 128-ice ne paše ništa po debljini a dime nzije su iste nije rs
al našo sam u hg spotu do gige unutar traženih dimenzija
al neznam koji kapacitet kartica može u njega
gle MMC kartice su sve jednakih dimenzija, neovisno o kapacitetu! od gige nisam ziher da li bi radila, treba isprobat prije kupnje
a gigu nisam niti htio isprobavat jer mi ne treba giga
jedino kaj nisam palio mob sa 512 icom da vidim jel radi
al sutra ću saznat.thanks!!
starije ili novije nodele i koje marke?
Izvorno postao Dark
jel ta RS braz od MMC ili su iste po brzini!? jer u 6600 mogu strpati bilo koju, samo sto RS-icu pritisne baterija jer je kraća ali radi
dok kupiš RS dobiješ s njom adapter koji ju pretvara u full size mmc, isti je princip,samo kaj je rs manja![]()
nitko za mp3 ne koristi Power MP3?
po meni definitivno najbolji program za mp3
Ja koristim mplayer w ipod skin, i zadovoljan sam, jer se dosta lako "barata" sa njime...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Najbolji je onaj koji ti najčešće koristiš i koji ti najviše treba....![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Za slovoeda odeš na dotsisovu stranicu i instaliraš si crack verziju, onda na slovoedovoj stranici skineš "database", riječi i to si instaliraš na mob, pazi da ne instaliraš slovoed.sis, već samo podatke sa slovoedove stranice....
Ja imam:
FlexiCam- foto aparat, po meni najbolji od svih
CamCorder- snimač, ok snimanje
PowerMp3- Mp3 player, jedini bed kaj možeš reproducirat samo mp3
NiceCalculator- malo bolji kalkulator
SmsGuard
Slovoed
Smart Movie- player za filimiće
Resco Photo Viewer- preglednik slika, po meni najbolji
Power dictaphone
Photo Optimizer- program poboljšava kvalitetu slike
FExplorer