Mozda kada ETi snimi .avi file nije u codecu kojega Smartmovie moze ocitati, mozda je to, a mozda nesto drugo, a mozda i ije, pa ne znam ja, sto mene sve pitate![]()
salim se, ja mislim da je zbog toga.
e za to nema lijeka. meni je ok i ugradjen soft za snimanje videa. a kad hocu gledat na kompu uzmes imTOO 3gp converter i prebacis u avi. istina da nije rezolucija 176x144 neka ali barem ne trokira video ko na etiju na 352x244. nemoze proc obradit toliku kolicinu informacija na tolikoj rezi pa cak i na 6630, 6680, 6681 ipak to nije n90, n70Izvorno postao david0301
ali fora da su se i toga sjetili
![]()
Mozda kada ETi snimi .avi file nije u codecu kojega Smartmovie moze ocitati, mozda je to, a mozda nesto drugo, a mozda i ije, pa ne znam ja, sto mene sve pitate![]()
salim se, ja mislim da je zbog toga.
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
ej ljudi moze li mi iko poslati krekovan program za upravljanje pozivima (baller, advanced call menager) trazio sam svugdje ali... TRIAL
bio bih zahvalan
zjala_7610@hotmail.com
pa idi na sodomovu stranicu. on ima sve
Ljudi moji, kad več imate love za takve mobitele zašto ne date pišljivih 10-20 $ za program koji vam treba.
ot...........meni 10-20$ i nije bas pisljivo...
E, pa pomnoži tih 10-20 $ sa brojem aplikacija koje koriste ljudi na mobitelima i dobiješ cifru od pola tog istog mobitela. Da imam(o) plaću po, primjerice EU standardima, ne bi se toliko bavili piratlukom, jer kad ti mjesečno sjedne 10 somova kuna, nije ti onda bed dati koju stotku za takve stvari.Izvorno postao Drug Mile
Ovo izjava je totalna glupostIzvorno postao Drug Mile
![]()
Slazem se,obicno se zadnji dinar istrese za mob![]()
Ne znam za vas, ali ja ne istresem zadnji dinar za mob. To ti je kao kad istreseš zadnji dinar (kunu) za auto i onda nemaš love za gorivo.
Blago siromasima duhom, njihovo je ........Ovo izjava je totalna glupost
Upravo to!Izvorno postao Pinocio
![]()
Mile, ako se tebi kupuje samo daj nemam nis protiv![]()
Pa dobro, nisam ni ja svetac, imam i ja krekiranih programa, ali oni najbitniji su plaćeni. Friški, pa koliko to programa imaš na mobu? 50? 100?
Ja imam 10-ak koje redovito upotrebljavam. Za druge stvari koristim Pocket_PC.
A krasti nije lijepo....![]()
![]()
Na mobu oko 15 ali koliko sam ih vec promjenio u tom smislu sam mislio!Izvorno postao Drug Mile
A kojih to 10-tak koristis ako moze i kratki opis mozda koji nemam, a dobar je! Bio bih jako zahvalan!
AppMan
TaskMan
SlovoED
- engleski
- slovenski
ProfiMail-Profi explorer
File explorer
ScreenSaver (psiloc)
Handy expense
Papyrus
Extended profiles
BlackBaller
Extended Log
Net Monitor
Smart viewer
Cell track
Eto to je to, mislim da su svi dobro poznati, pa ne treba posebno objašnjavat
ako ipak treba, pitaj![]()
Izvorno postao Drug Mile
Ovako: zanima me di mogu nabavit SlovoED ali HRV-ENG,
dosta sam nov oko programa pa molimte opisi sta rade ovi:
Handy expense
Papyrus
Extended profiles
BlackBaller
Extended Log
Net Monitor
Smart viewer
Cell track
Izvorno postao D@viD
Code:http://nokia-6630-software.epocware.com/SlovoEd.htmlHandy expense - kontrola osobnih troškovaIzvorno postao D@viD
Papyrus - najbolji "agenda" program, kao kalendar ali puno napredniji
Extended profiles - sam naziv kaže, dodaje profilim još par opcija
BlackBaller - zanemarivanje neželjenih poziva i SMS-ova
Extended Log - prošireni zapisnik poziva
Net Monitor -Smart viewer - radi uz appman za pregledavanje raznih fajlovaCode:http://www.symbian-freak.com/quides/netmon.htm
Cell track - sločno netmonitoru, malo zanimljivije,
Ali dali ima registriran SlovoED negdje za skinut!?
Nemam pojma, u svakom slučaju na forumu nije dopušteno uplodanje wareza.
Pitaj Sodoma ili posjeti njegovu stranicu.
Imas na Dotsis-u SlovoED....
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
HRV-ENG ??Izvorno postao alcatraz
Jel gledao sam ali nism nasao, mozda sam čorav!
Mozda![]()
pa jel tolika razlika izmedju hrv. i srpskog jezika,mislim da sam ga imao,bas HRV-ENG potrazicu...
Bio bih ti zahvalan da potrzis!Izvorno postao alcatraz
...
Razlika je ocigledna, necemo sad o tome.
evo:
http://www.filegone.com/izwe
registriraš ga tako da nakon EP61 upišeš ovo 0036-0111-111111-2073-2634![]()
HVALA!!!!![]()
![]()
Malo kasnim ali tek sam sad video sta si napisao. jednostavno udji u fexplorer i promeni naziv smartmoviea,to ti je onda kao da je izbrisan,i sve dok mu je promenjen naziv ti film gledas sa etiplayerom.A kad ti zatreba smartmovie onda mu sa fexplorerom promenis naziv u smartmovie i to je to!Izvorno postao david0301
GARi IZ ns-a
Bookmarks