kaj mislite jel previše dat 700-800 eura za njega tj. jel vrijedi te pare?
kaj mislite jel previše dat 700-800 eura za njega tj. jel vrijedi te pare?
Ako si neki jet-seter i tražiš mobitel vrlo kvalitetne izrade, OK funkcija (po funkcijama ima i boljih) te pripadnost određenom sloju društvenih krugova - isplati se!
Ako ne zadovoljavaš gore navedene kriterije - definitivno se ne isplati!
Bom Chicka WahWah
Ovisi kako gledaš na takve stvari.Izvorno postao Smr201
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mislim da je to previse novaca za jedan mob,
pa zar ti nije dobar v3 za te novce mos uzet puno boljih stvari
a vidim da imas 18 godina pa ti vjerovatno te novce nece
biti problem potrosit na nesto drugo.
Resistance is futile. You will be assimilated!
pa je dobar mi je v3 al sam dobio je*enu ponudu ze njega pa se sad dvoumim između par modela,iskreno 8800 mi je zadnji izbor bio,a sad ga gotovo sigurno neću uzimat
A kakva je ponuda?
Ja bi ga uzeo da meni netko da 'yebenu ponudu'...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja ga nikad nebih uzeo, uzmi 6630 prije, ja sam uvjek za symbian a ovo je ja mislim mob koji samo dokazuje dubok dzep i sl. ako je za tolike novce.
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
...a ako ga budeš htio prodat, nećeš moći dobit puno novaca, eventualno 50% iznosa novog moba...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Definitivno nije za ništa osim dokazivanje statusa u društvu (kao što je Kerum kupio Maybach-auto onaj bjesni)
a ako imaš više novaca bolje ti je kupiti dva ili više pametnih mobitela (kao naš krompirko)
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
frendica će mi za njega dat 2000kn,najrađe bi si uzeo v3x al kad još nje došo![]()
pa se dvoumim između SE 700 i mpx220...
V3X nije nes imo sam ga....Izvorno postao Smr201
![]()
My shit stinks much better than yours,
My shit stinks right down through the floor.
With a feeling so pure,
It`s got you coming back for more
moj ti je prijedlog ako neznaš kuda češ sa silnim novcem,proučiš što je smartphone i nakon toga se počastiš npr jednom nokiom n90
je*ena ponuda = 100% ukraden
p.s. mjenjaj avatar!![]()
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
6630, vjeruj nes se zeznut, osim ako ti je mozda malo ruzan, ali symbian ili ti smartphone ti znaci prosirivanje mogucnosti moba skoro pa bezgranicno.
I Chop ima isti avatar, mene samo zanima igrate li Sonica kad vam je tako drag![]()
više ne al ko mali sam drmo sonica na segi cjelie dane![]()
j..ponuda, ajd meni ponudi 8800 tako.
rado,evo čim mi neko drugi ponudi odmah ti javim![]()
Pa otkad je 700-800€ 2000 kuna?
pa nije,pito sam općenito ak fakat vrijedi ostavio bi si ga ak ne prodo bi i zaradio 400€![]()
Ja taj tel ne bih uzeo ni da je 50 eura... jer njegov prvenstveno izgled uopste nije po mom ukusu,a o specifikaciji da ne pricam..... Strpi se pa kupi N91 ili N70... to su makine![]()
Izvorno postao Pinocio
no no,da je mob bzvz,nebi toliko kostao,jest da je malo sugav... a n90 mi ima brat,prevelika za moj ukus..![]()
ma nokia je najkvalitetniji mobitel...po meni..![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Mobitel je bzvz. Tom cijenom ne kupujes mobitel, nego prestiz, i cinjenicu da ce svi znati koliko si ti platio mob koji ti vide u ruci. A sam taj pristup (i takvi mobiteli opcenito;8800, 8910, Vertu...) meni je jadan. Kad bi se objektivno ocijenile tehnologije i mogucnosti tog mobitela, cijena bi mu bila 350€ max. U ducanu.Izvorno postao mala
Testis unnus, testis nullus!
necu da navredim niko,ali po meni 8800 je mnogo snobovski telefon,te srpske turbofolkerice samo ga nose kad idu u neki drumski diskic,drze ga u ruci i pusi karelia slims,a kuca i se raspada.ali vazno da je telefon skup.(nisam hteo niko da navredim ali morao sam ovo napisati,nisam mogo da izdrzim vise)![]()
Izvorno postao smea
Dobar...
Testis unnus, testis nullus!
Bookmarks