= Citat = Izvorno postao zappan
ne glasa netko stalno, netko može glasati samo jednom, glasalo je više ljudi protiv.

eto, i ja glasam protiv - razlozi - a ima ih... od neozbiljnosti, nečuvanja svojeg accounta ( http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=218050&postcount=19 ), u istoj temi žalbe da je netko drugi glasao umjesto njega a da on 'jadan ne zna zašto', da bi kasnije sam priznao da je u biti frend za njegovim kompom radio pod njegovim accountom. to je i glavni razlog što mu ne želim dati moderatorsku funkciju, neodgovornost. a zatim, nepoznavanje funkcioniranja samog foruma što je gomilu puta dokazao svojim postovima.... itd. itd. itd.

osim toga, development za sada nema gužvu i ne vidim potrebu na silu postavljati moderatora, supermodsi i ja za sada to možemo držati i sami.
Ovako...prvo se želim zahvaliti Krompirku što me predložio za moderatora Html#css#javascript... foruma.
Drugo hvala svima što su glasali za da i gog ne smatram ništa ozibljno
Treće želim pojasniti ovo što je zapp. pisao:
Naime dok je frend bio kod mene pokazivao sam mu ovaj forum i nakon nekog vremena otišao u kuhinju...On je glasao za ne i ovim putem se za to ispričavam jer nisam mislio da će to napraviti,bila mi je namjera da se registrira i da imamo novog člana na forumu a ne nešto deseto.Ja nikad nisam rekao da "ja jadan neznam zašto" nego da neznam tko je to bio,dok ga nisam pitao i rekao to ovdje kako bi objasnio što se desilo.

Sa ovim ostalim se slažem ! Web development me stvarno interesira ali vidim da nema puno ljudi što tamo piše (neznam zašto ?) što mi se ne sviđa.U zadnjih pola godine puno sam učio što se tiče web i trenutno radim za jednu firmu i tako...Još nema puno tema ni postova u tom podforumu i znam da je dosta admin i supermod ali želim malo oživiti taj forum pišući nove teme koje će možda dovući ljude u taj dolje zabaćeni dio foruma da i oni malo pišu...Ja ću se i dalje truditi i pisati kvalitetne postove u tom djelu pa pozivam i ostale da malo probude taj dio foruma !
Meni je jako drago što je netko primjetio da pišem sam po tom djelu foruma i da me je predložio.

Toliko od mene.