Evo nakon velikih muka uspjdoh.
Naime, imam tri opticka uredjaja na kompu, pa sam cijelo vrijeme mislio da drzim DVD rom iskopcan iz primary IDE channela. Kada sam napokon skuzio da je DVD josh ustekan, pa ga istekao (nazalost ako hocu igrati SCCT moram iskljuciti DVD ROM, steta sto ga ne mogu samo disable, ali eto).
Onda sam s nekim programom razbio starforce, pa s nekim drugim programom instalirao nesto u registry, pa s trecim programom (SFNightmare) uradim disable node, disable CD i disable ch2. Nakon toga upalim SCCT
RADIIII!!!!!!, RADI!!!!!!!!!
Evo josh radi informacije, ne koristim Deamon tools, nego novi Alcohol 1.9.305
Ova neka verzija
Igra radi savrseno, zbog skole je imam malo manje prilike igrati, ali neka tu je vikend
Samo mi je jedini problemcic vracanje CD Pogona jer ovi programi skroz "sakriju" sve CD/DVD uredjaje. Ja probam vratiti one CD drive-ove kako pise u uputama ali nece, kada pokusam to izvesti komp pokaze neki error i moram reset, ali kada ponovno udjem u windowssamo odem na control panel>system>device singing pa tu samo uradi enable svih uredjaja i prikopcam DVD rom koji je isao u primary IDE channel
Ma nema veze sto se treb ovoliko patiti igra je stvarno velicanstvena.
Ako se mozete sjetiti onoga Pandora Tommorow, pa onih videa u igri tj. onih animacija s onom nekom boljom grafikom, boljim sjenama, svjetlosti modelima i sa svim boljim. E da bas oni filmici iz prosle igre s mocnom grafikom ovdje su dio igre. Grafika moze doci do te razine da kontas da s pravim covjekom pricas. Grafika je cudo nevidjeno, modeli ljudi su cooool, shaderi i sve ostalo. AKo imate neku mrcinu od graficke necete se odvajati od ove igre
Cista stotka za SplinterCell Chaos Theory i za momke i djevojke koji ovo napravishe, svaka im dala-sto bi reko Ace Ventura (bosaski: Aco Invetura)

Odgovori uz citat
Bookmarks