Pa probaj ponovo da ubacis taj monsterpack,ako ne pomogne skini ovaj novi par tema ispod tvoje...
nakon flasha ne mogu koristiti MMS, niti primanje niti slanje poruka.![]()
na V3 sam stavio sljedeće:
R374_G_0E.40.98R_PDS003_LP0039_DRM0001_JPJAVA_G_0E _V3_01_0AR_SE8615BXXH1097_1FF
R374_G_0E.40.3CR_Lang002F_reflash
R374_G_0E.41.C3R_A_reflash_mlp_MOTOX
...naravno koristeći iskustva ostalih forumaša (mislim da je ovo isto kao i kod Blue devila)
Kada pokušam poslati automatske postavke sa VIP-ove internet stranice mob javlja prelazak limita(?). Mob je prije flasha bio na O2 i tamo sam uspješno aktivirao i koristio MMS. Websession sam nakon flasha izbrisao i nisam postavio novi, BTW kako poslati ove postavke sa interneta.
Ako netko ima kakav prijedlog bio bih zahvalan, unaprijed hvala.
Pa probaj ponovo da ubacis taj monsterpack,ako ne pomogne skini ovaj novi par tema ispod tvoje...
Odi sa TTC (ili P2Kmanagerom, svejedno) na mob, i obriši file /a/webessions
Restartaj mob, i probaj ponovo![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Pokušao sam sa brisanjem websession-a ali bezuspješno...
Nakon brisanja, restartao mob, sa VIPnet-ove stranice pošaljem automatske MMS postavke, dobijem1.poruku sa pinom da treba autentifikacija. Zatim dolazi 2.poruka, traži se ažuriranje preglednika, odem na ažuriranje, unesem pin i izbaci sljedeći tekst: prelazi limit, ne mogu postaviti MMS profil poslužitelja???
Ako ima još koja ideja, slušam... zadnja solucija mi je opet flash-anje jer sam si sve lijepo složio...
u postavkama za mms u porukama ( udes u poruke>postava>postava mms>info o posluzitelju i tu izbrisi sve kaj imas pa probaj onda ponovno poslati postavke sa interneta
nema potpisa
Hvala kasperu koji je riješio problem (bila su 2 poslužitelja i VIP-odabran ali svejedno nije šljakalo, izbrisao sva 3 i poslao posavke sa interneta i sada je ok!), a naravno i ostalima na savjetima!
Gracias!!!![]()
![]()
![]()
Bookmarks