Ma ja svima na ovome forumu pokušavam da objasnim koliko je P2P program zvan LimeWire super brz i jednostavan i mogu za njega reči samo najbolje a postavke za traženje su dječija igra!
Može se nadograditi i na Pro kasnije![]()
![]()
u istoj tražilici se nađe
Hy, možete li mi preporučiti neki P2P program, a da nije kaaza, bearshare i shareaza jer ih imam sve troje (imao sam, dok nisu spywere i to počeli smetati) i s njima ne mogu ništa. Naime, ja imam ADSL internet i modem mi je konfiguriran kao router, i onda mi svaki od tih programa kaže da moram nekako konfigurirati nešto i bla, bla. Spominje se IP farwording. Jel ima ijedan program koji mi to možda nece izbaciti??? Ili ako znate kako to nestko konfigurirati, pa da mi radi???
Uz shareazu dodje vodič ali kada uradim što su mi rekli sve štima do prvog restarta, a onda mi se izgasi internet pa moram zvati servisere.
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Ma ja svima na ovome forumu pokušavam da objasnim koliko je P2P program zvan LimeWire super brz i jednostavan i mogu za njega reči samo najbolje a postavke za traženje su dječija igra!
Može se nadograditi i na Pro kasnije![]()
![]()
u istoj tražilici se nađe
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Da, ali hoce li mi popraviti problem s Routerom???
Slobodno uzmi LIMWIRE PRO, i ja sam imao stih problema sa kaazaom i jos nekim programima ali sa ovim ide glatko....
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Instaliraš i skidaš šta ti treba nikakvih dopunskih zavrzlama kao s ostalim P2P!
Ja nemogu opisati svoje oduševljenje koliko je JEDNOSTAVAN i BRZ!!!
P.S.=Ma ima negdje moj link na forumu za skinuti program PROverzija kada ga budem našao postam.
George Eliot
vuki glaubst du , dass diese LimeWire schneller als DC++ ist?
To vrijedi kokica pardon par limuna
edit by gog: zabranjeno stavljati linkove na warez programe
Zadnji uredio gog : 04-10-2005 u 19:32
George Eliot
Tnx, evo ovaj je sve riješio program.
Samo da kažem da se serem na programe koji mi ubacuju spywere i adwere u komp.
Što je naj gore u onome ugovoru gdje stisnes ono I Agree piše da uz program dolazi Spywere i Adwere (primjer: BearShare)
Pa naravno da piše, tko ti je kriv kaj ti ne čitaš
evo vam link zaLimeWirePRO
nema na cemu...
Zadnji uredio gog : 05-11-2005 u 02:08
Već sam ti zbrisao jednom link, zar ću to morati raditi svaki dan?
BearShare brz jednostavan i uvijek mi nađe što tražim, npr. jednom sam tražio neku žensku da kaže wellcome, i našao sam što možete čuti na mom blogu![]()
Seriously?
Ako si glazbeno malo zahtjevniji definitivno Soul Seek. Ovi drugi se ne mogu mjeriti s njime.
Bookmarks