Evo se pojavila V360v u prodaji u ViP-u. Podržava EDGE, ekran 262.000 boja, utor za Trans Flash karticu do 512MB (u paketu 64MB)...
Cijena: 1291,00 Kn u ViPme paketu.
LINK:
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3...idphone=302633
Šta mislite o ovome?
![]()
Evo se pojavila V360v u prodaji u ViP-u. Podržava EDGE, ekran 262.000 boja, utor za Trans Flash karticu do 512MB (u paketu 64MB)...
Cijena: 1291,00 Kn u ViPme paketu.
LINK:
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3...idphone=302633
Šta mislite o ovome?
![]()
baš sam to vidio jutros... što mislim...hm... ZAKON MOB i dobra cijena!
Cijena je odlicna za taj mob . meni se cini da cu morati prijeci na VIP .
zašt za taj mob treba izdvojit tak malo para ....pa taj mob ima sve što i mobiteli vxxx serije....još ima i neke druge stvari kao što su Trans Flash kartica,EDGE, ekran 262.000 boja,...nadam se da ima skinove...iako nisu baš bitni......postoji nešt na tom mobu kaj fali a da to nisam primjetio.........inače mislim ga nabavit jer mi je v525/v600 dosadila
koja je kamera kod tog fona 0.3 mpx ili nesto jace
mislim da obična vga kao i na vxxx serijama
I vga je dovoljno . ta kartica je veliki plus , a cijena je predobra .
pa da zbog kartice ću ga i kupiti.....
evo detaljni opis
http://www.mobile-review.com/review/...-v360-en.shtml
i
http://www.gsmarena.com/motorola_v360-1058.php
mob izgleda sasvim ok, ali mana mu je cijena..
zašto je tako niska??????
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
e to se i ja pitam
zasto vam je NISKa cjena mana???
nije da nam je niska cijena mana nego mi je čudno da tak dobar mob je tak jeftin...... ali kad malo bolje razmislim pa to je ipak vodafone live! oni su uvijek imali dost jeftine cijene moba na odnosu na drugo
nije na preplatu, to me buni, jer komplet je 1291 kn......
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
pa evo kak ja to gledam...
1. motorola - ajd dobro
2. softwer - pozavajuci v550 VL - softver od te je bio kantaner zivi..slike ocajne samo zbog softvera i toga... ko kaze da nije takava i ova
3. MMC i 256k boja je vec prakticki standard, i kod nize klase tel pao recimo ovoga..
pa staviš novi softwer i to je to .......pa tak je bila i moja v525 VL i kad sam stavio novi softwer od v600 to je bila sasvim druga stvar.....s motorole nebih prešao niti na nokiu niti na SE niti na jedan drugi mob......... MOTOROLA........RULEZ...............2. softwer - pozavajuci v550 VL - softver od te je bio kantaner zivi..slike ocajne samo zbog softvera i toga... ko kaze da nije takava i ova
zato se i kvare te jeftine motorole i puni su ih servisi,bas zato sto su jeftine.![]()
ja mislim da taj telefon nije tako kvalitetan....pun je tih novotarija sto imaju drugi skuplji mobovi..ali mislim da nije kvalitetan..
neznam kak se svima uvijek nešt kvari ja osobno nisam imao problema s motorolom ...........najviše sam imao problema SE k700i. S motorolom niti jedne jedine. Ja sam softwer na svoju stavljao samo jer sam bio radoznao, da vidim a ima kaj novog............zato se i kvare te jeftine motorole i puni su ih servisi,bas zato sto su jeftine.
Cijene svih telefona bi trebale biti puno nize kad se uzme u obzir koja im je tvornicka cijena. Cijena nije nesto posebno niska , nego je povoljna i telefon nije sigurno los ili nekvalitetan . Pa vec to sto ima samo VGA kameru mu ziher rusi cijenu, kad ostali stavljaju jace lece
Potpisujem,,,,nikad problema s motorolom. Za razliku od doduše starog SE T68i kojemu su se iz čista mira gubili kontakti iz imenika. A da ne spominjem katastrofalni joystick. Čitao sam da se isto događa i sa SE K700i. Zato ne valja bit isključiv i hvalit jednu marku kao Boga...a da sve drugo ne valja. Motorola je vrlo dobra marka sa poštenim odnosom uloženo-dobiveno.Izvorno postao Devil_007
da istinu kazes kaj se tice se t68i. imala ga je moja bivsa i nije mogao joystick prema dolje morao si krvnicki stisnut da proradi.Izvorno postao horner
ja jesam imao problema sa motorolom. ali sam ih prouzrocio sam tako da sam strgo flet kabel. ostalo sve radi ok.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Ma mobitel je skroz pristojan a jos jedna mala prednost mu je sta nema antenu.A cijena-totalno primjerena,ni visoka i niska...
FORD FOCUS RS500
I like it!
dobro izgleda jer inace mi se ne svidja opcenito dizajn motorole. hvala bogu da su napravili internu antenu jer je to na v5xx i v6xx (valjda, ne pratim bas moto pa neznam tocno) meni ruzno.
mislim da su fine opcije i karakteristike za tu lovu, apsolutno dobar izbor po mom misljenju!
Ako ima edge i videorecording, znači da ima i skinove
ima... ali sam bog zna kako se stavljaju novi skinovi na njega. govorim ti iz vlastitog iskustva. ima dva tjedna da ga imam i cijeli net sam prevrnuo nebih li nasao nesto o tome ali 0 bodova.Izvorno postao GoGs
nijedan nacin koji provjereno radi za ostale Vxxx motorole na ovom mobitelu ne radi!!!
za podivljat.....
Bookmarks