Sad sam nesto skuzio - ovo u Vipu je V360v , dakle za Vodafone. a ono na anetu je V360 bez v .
Sad sam nesto skuzio - ovo u Vipu je V360v , dakle za Vodafone. a ono na anetu je V360 bez v .
Takodjer, morat ćemo kopirat cdIzvorno postao unreal
![]()
Ja sam svoj spojio na usb s obicnim usb kablom koji imam otprije i prebacivao sam slike i muziku bez problema na karticu. Sa spajanjem samog uredjaja i koristenje phone toolsa jos se nisam poigrao.
Pozdrav evo planiram kupiti v360 pa bih vas molio da me odgovorite od želje da si kupim sony erricson k700i ili k750 kaj koja je kvaka kod ovog jeftinjaka pod navodnicima i zar nema dva sd slota za sd karticu
i tko zna što se sve dobiva od dodatnih stvari kao što je kabel za komp itd
Uzmi K 750 , od toga te nitko normalan ne bi smio odgovarati . ako imas love , to je definitvno najjaci mob , best bang for a $$$ .
Ja zbog ove motorole cak razmisljam o promjeni providera , jer u onoj nekoj promo tarifi na 2godine dodje 491kn ,a to je cijena super . jedino me puno vise zove SE T630 , dobijem ga za kunu i ostaje mi broj i t-srot , a 490 za ozujsko i stvaranje prijatelja.
I ako je netko vec kupio motorolu , neka pliz napise kaj sve je islo u kutiji uz nju?
pa da malo sam proveo istraživanje i otkrio da je ova vga na 360v totalno f..... up loše loše loše i dizajn menia loše loše loše
dobro ova t630 je već isfuran po funkcijama rađe si uzmi onda motorolu funkcije su dobre jedino je kamera u k....
Otisla mi danas e550 , odnosno prodao sam je , pa sad bi najradije nastavio sa motorolom . sutra cu se zaletit do vipa da vidim iz prve ruke . Vga kamera je dovoljna , bar meni na mobu , cak i previse .
ovaj t630 je večć isfuran tako da ti definitivno preporučam motorolu to su dva neusporediva moba
Meni je sve kaj ide na posebnu ponudu za pretplatu usporedivo
Cak i SE K700i za 600kn i Moto V547 za 500 su recimo u igri , ali ov motorola mi se svidja , i napokon preklopna motorla da nema antenu da pika po djepu.
a ja kada sam pitao u vipu na velesajmu rekli su da u package dolazi softwerski cd i usb kabel pa neznam možda je tip kenjo
a jeste vi ljudi primjetili kako ovaj mobitel ocrnjuju na drugim forumima samo zbog kamere i meni-a
zbog urednosti i preglednosti foruma, molim daljnje rasprave koje nadilaze ovu temu otvarati u novoj temi....znači sofver/hardver/multimedija/povezivost i slično..Izvorno postao Bobo
ovdje smo samo trebali raspravit o samoj VIP ponudi te motorole
poštovanje
ima možda gdje slika tog usb kabla......pošto imam doma fotić ( FinePix Fujifilm A204) dali možda paše taj kabel ....... kad sam čuo negdje da su neki koristili kablove od olimpusa i neki drugih fotoaparata
to ti je obični mini usb kabel vjerovatno če ti od fotiča pasati
Dobro zboriš!Izvorno postao Bobo
ide li koji iz te grupe usb kabela
http://ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=kabadapt
ona podgrupa Kabeli i adapteri USB/Firewire
USB2.0 kabel A to B Mini 5 Pin 1.8m
znam da dobro zborim
ma ide ti bilo koj tip mini usb sve je to isto dio koji ide u mob fotić itd je onaj mali četvrtasti pipac a onaj koji ide u komp je običan usb činč
prijatelj je kupio v360 prije par dana, mobitel je odlican, jedina zamjerka mu je kamera, ali ako imas digitalac, to ti je najmanji problem onda. mislim da je mob osim kamere po svemu bolji od K700i. mob je za te novce najisplativiji.
Hello /\/\OTO
kome treba pravi fotic sigurno ga nece naci na mobitelu pa bio on i k750.
Pa nisu svi fotografi . a slike sa k750 su vrlo dobre , kad uzmes u obzir da je to ipak samo mobitel . isporobao sam ovu Motorolu , dojmovi bas nisu sjajni jer softver je pa , bugovit . mislim da je pametnije potraziti ne - brandiranu verziju , dakle samo V360
pa se lako promijeni softwer na ovoj motoroli......dakle ne treba tražiti mob koji brandiran....nego samo naći verziju tog softa na netu
Bookmarks