U svakom slučaju, mob super za svoju cijenu!
Jesam il ja to dobro vidia ili mi oči nisu u redu.Vidim a nevirujem.
U VIPU SAMO 1290KN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napalija sam se na taj mobitel
Kupujem ga ovaj tjedan ne na crno nego u vipa
U svakom slučaju, mob super za svoju cijenu!
Jeli znaš da li je ona uticnica za slusalice normalna (mislim za obicne slusalice) da li ima neki mp3 player i da li se mp3 može slušati dok je zatvorena
Po slikama se čini da je priključak isti kao i na ostalim Vxxx modelima. Mp3 se i do sada mogao slušati na zatvorenom telefonu, pa nema razloga da to ne bude i sada.Izvorno postao Car
mislim da ce RAM3 imati puno posla.![]()
![]()
![]()
Blago nama s tobom, nasljednikom Nostradamusa. Što volim ovakve koji pljuju po onome što nikad nisu imali u rukama.Izvorno postao zmija
![]()
Uzeo sam ga ja prekjucer... Odlican je mob, isplati se za te pare, ako se nece kvarit![]()
Nego, nisam nesto bas upucen u motorolu (al ova mi se odma svidjela), sta mogu stavljat od jave na njega, jel pase sve iz te vxxx serije?
Odmah mi je proradilo spajanje na memorijsku karticu preko mini USB-a (removable device prica), al motorola phone tools nece nikako... Ne vidim ga u listi kompatibilnih uredjaja, valjda treba cekat novu verziju.
Mislim da bi driveri trebali raditi ko i za sve vxxx serije... Stara fora PST i ostalo!
Sve ti aplikacije i java igre pašu i na ovaj...
Meni je super v360,samo može li se kupit negdje u slobodnoj prodaji da nije kodirana,pošto ju nudi Vip a ja sam u t-mobile mreži.![]()
Izvorno postao Car
i ja bih volio imati taj mob. pošto sam u t-mobile;znaš li di ga mogu kupit da nije kodiran...ako ne prije čujemo se navečer. hvala na pomoći
Lijep mobitel, i prilično jeftin. Samo šteta što je kamera VGA.![]()
Je, java stvarno paše, jedino softkeys često ne rade kak bi trebali, al može se preživjetIzvorno postao GoGs
![]()
Drivere sam instalirao bez problema, al s programima mi bas ne ide, ni MPT ni PST mi ne prepoznaju mob, probao sam neke trikove tu s foruma, al ništa...
Zanima me što sve dolazi u paketu ...znam da dolaze slušalice s mikrofonom ......zamima me dali dolazi data kabel za povezivanjem s kompom ... ako ne dolazi gdje ga ima za kupiti i kakav je to model kakvu oznaku nosi
to se lako rješi kod unlockera. odkodira ti ga za cca 50 kn...Izvorno postao unreal
Možda nisi dobro postavio drivere. Ak si dobro instalirao drivere, sve bi moralo raditi...Izvorno postao Sugar J
Imaš ovdje tutorial pa pogledaj
Daj reci koji to soft ima gore!? Mislim si je nabavit!Izvorno postao Sugar J
P. L. U. R.
Jup, slusalice (slusalica, zapravo) s mikrofonom i transflash od 64 mb... Kabela nema. Prebacivanje podataka s kompa sam probao sa mini USB kabelom i bluetoothom, radi s oboje.Izvorno postao Devil_007
domich: ne znam koji soft je gore, al ako mi kazes di to mogu vidjet...
Da li netko mozda ima java igrica za Motorolu v360 da mi ih posalje na e-mail?
popovicd@net.hr
nadam se da je to moguće izvest. pitao sam jednog tipa ali on traži 150-200 kn. jedino me strah da se zbog dekodiranja ne stilta!
Jel to zapravo brandana V635 :misli:
v525@...V3 RAZR...
Flash -> TRIPLETS_G_0B.09.72R :: Flex -> SE7495AXXH1082
ES Forum <-> Mobile Files Forum <-> HF Forum <-> Forum.hr <-> And The Winner Is
sad sam skuzio da nije razlika je u kameri i vanjskom ekranu
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1058
v525@...V3 RAZR...
Flash -> TRIPLETS_G_0B.09.72R :: Flex -> SE7495AXXH1082
ES Forum <-> Mobile Files Forum <-> HF Forum <-> Forum.hr <-> And The Winner Is
a što misliš zašto je tako niska cijena, a nudi dosta opcija za koje su neki drugi telefoni dvostruko i više skuplji
@SugarJ : ne znam kako je na v360 , al bi trebalo bit ovako , Menu->Podešenja->status telefona->Druge informacije->verzija softvera
P. L. U. R.
a s tim mini USB kabelom mogu naprimjer pokrenuti P2KTools TTC ili nešt slično
Obrisao drivere, instalirao ponovo kako pise u tutorialu, svejedno ne prepoznaje mob...Izvorno postao GoGs
Bookmarks