ti si fakat ful brijes na to da si dj i da ti svi govore "Play that funky music whiteboy..."
Kad sletim s svojim helikopterom (s kojeg visi disko kugla i na kojem zlatnim slovima piše 'Mister D.J.') na party uz bazen i reflektori svi u mene, mjuza stane i nastade muk a ja u bijelom disko odjelu sa šeširom i štapom u ruci u karakterističnoj pozi.... a crnjo onda meni vikne "Play that funky music whiteboy..." jer crnjo zna ko sam ja!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ti si fakat ful brijes na to da si dj i da ti svi govore "Play that funky music whiteboy..."
nesto u obitelji, kog znas od tamo? jesi bio clan?Poslao: jsp_m
hey coma sto ti imas sa yo clan posse (yel se tak pise? davno je to bilo...)
...been a writer myself ....![]()
Ok,svatko ima svoje asocijacije,ali meni to nije bilo na umu(zapravo...da budem iskrena,nikad nisam čula za tu karticu[i]
Mystique, nemoj se ljutiti, ali svaki put kad pročitam tvoj nick se sjetim famozne grafičke kartice od vrlog nam proizvođača Matroxa
Uživajte... [/B]jer se ja i tehnologija tek upoznajemo..
).
Ma ne brijem... to je fora... nedosanjani san...
Al imali smo moja ekipa i ja jednu fazu kad smo svi brijali na neku glamuroznu disko furku (iz zajebancije) i od tad me najbliži zovu whiteboy. A istina je da na tulumima (moje ekipe) ja radim mjuzu...
Zadnji uredio whiteboy : 23-04-2003 u 06:35
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
vidim da ti je to san, daj ti nemoj bit p.......pa reci svoje ime!!!!!!1
Šmrče mi se bijeeelaaa booojaaaaaPoslao: whiteboy
whiteboy nije ni ime ni prezime! To je stil života!![]()
![]()
Te je boojeee radoost mooooojaaaaa
Moje licee, duušaa, tijeeeloooo
Svee jeee bijeelo, bijeeloooo...
![]()
![]()
![]()
![]()
.........+ white
=
...........
![]()
nah, ycp, GSK i slicni su bili toobig, ja sam bio spraycanartista za vlastiti gust (tag:gan, d'gan)Poslao: coma_zgb
nesto u obitelji, kog znas od tamo? jesi bio clan?
kapane, na sta to aludiras?a?Poslao: zappan
Šmrče mi se bijeeelaaa booojaaaaa
Te je boojeee radoost mooooojaaaaa
Moje licee, duušaa, tijeeeloooo
Svee jeee bijeelo, bijeeloooo...
![]()
![]()
![]()
![]()
da wb slusa severinu????????![]()
![]()
![]()
![]()
neeee.. uopće nije u slušanju stvar![]()
Zappane pozvan si na sljedeći lum-tu koji napravim! Samo se raspjevaj!![]()
![]()
na svoj racun naravno... :-)
Whiteboy likes whitelines, but who doesn't?
![]()
Moj je nick stara ispalila na ginekološkom stolu 14. 08. 1972. u 23:25 sati, nekoj medicinskoj sestri s formularom i olovkom u rukama.
To je geneza mog nicka ovdje, dosta zakulisno jel' da!?![]()
Od toga bježim ko od vraga... (ne ovog našeg s foruma)Poslao: Ivica
Whiteboy likes whitelines, but who does't?
![]()
![]()
Ivica ima najbolji nick...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Pogledajte malo 'members' listu pa da vidite svakakvih bisera. A ima tu i punih imena i prezimena...
a u toj listi se vidi koliko ljudi ima i vise od npr 25postova, zalosno malo
ima i ljudi sa 0 postova.....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pa oni ne dodju da bi ko mi" pricali " vec pametni ne trose impulse ali kad se forum "uvuce pod kozu" onda je kasno
Ako si gladan pojedi nesto
Ne, to samo govori o ljudima kojima kad nalete negdje na netu na bilo kakvo polje za unos podataka oni to i učine pa se onda pitaju tko im je "cink'o" mail adresu pa sad im šalju stalno nekakve ponude a oni to nisu zatražili...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ma ja kad sam se pošao registrirati, traži mi forum neki nick, i ja sad mislim pa šta da napišem, mislim ak' napišem neku nebulozu, pa zbog neke podsvjesne projekcije samoga sebe budem predmet sprdnje ovdje, rek'o ma da stavim ja ime pa da riješim tu dilemu.
Tako i bilo, mada mi je sad žao kad vidim sve vaše kulerske nickove.
Možda bih i promijenio sada da mogu, ali ima zappan pravo-nema smisla sada, sad me već par ljudi kuži ovdje pod tim nickom pa nek' ostane.
Ja sam htio da mi nick bude Nightwalker ali ovo je krace
Ako si gladan pojedi nesto
kakve vete ima jel kratko ili ne?
Bookmarks