...kaj si ti zapela ko pijan plota!Izvorno postao sabina1
Ti se ne javljaj... samo se sjeti svojeg nezadovoljstva u vezi ADSL-a...Izvorno postao frish-KI
istina, lažno reklamiranje je kažnjivo...Izvorno postao sabina1
Zadnji uredio zappan : 05-10-2005 u 16:53
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...kaj si ti zapela ko pijan plota!Izvorno postao sabina1
prebroji ih.....www.ilovik.hrIzvorno postao lili
da ih brojiš neznam kak nema ih 150.,a da ih i ima.Tam se ide ,jer ima dobrih mjesta za klopu.Btw-ako si toliko ogorčena na tu Vip reklamu kaj se nejadaš na njihovom forumu. www.vip.hr -forum!Izvorno postao sabina1
oću, hvala ti
Molim!Izvorno postao sabina1
![]()
Na nekim otocima se bolje hvata signal nekih talijanskih mreža nego naših...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ali se nemože uspostaviti poziv budući da si predaleko.
dobar grah daleko se čuje
Pa kakve veze ima forum s time??Izvorno postao lili
može uputiti pritužbu VIPnetu preko SZK a ne preko foruma.
dobar grah daleko se čuje
...Izvorno postao nered
, ma da, malo sam se zahebao... u biti, mislim da se zna što sam htio reći...
...i eto, baš danas vidjeh onu novu reklamu - nit kužiš o čem se radi (zna se da je nešto vezano uz mobilne telekomun.), a nit se zna ko reklamira...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
To je tzv, teaser....
Je, samo kaj je razlika kaj sam ja na kopnu, prva stvar i u mjestu od 20-ak tisuća stanovnika, te što su mi prvo rekli da mi mogu ponuditi ADSL, pa nakon toga - da ne mogu. Jel?Izvorno postao whiteboy
![]()
Bookmarks