ima ih 100![]()
Mjesto Ilovik broji danas oko 100 stanovnika koji se uglavnom bave ribarstvom, ovcarstvom, zemljoradnjom i turizmom.
ima ih 100![]()
Mjesto Ilovik broji danas oko 100 stanovnika koji se uglavnom bave ribarstvom, ovcarstvom, zemljoradnjom i turizmom.
eh Sabina, sudeči po imenu koje je prizašlo od nekog starodalmatinskootočkoilovičkog izraza ti si ziher neka tamo domoritkinja kako ti ime govori. Pa ti bi trebala pokrenuti inicijativu da se dovede signal na toj mnogoljudni otok.
Imaš našu potporu. mi smo uz tvoj otok. Doči čemo se kupat iduče ljeto k tebi na otok sa sapunom.
Navali na njih.
dobar grah daleko se čuje
Sad da se javi svaki stanovnik nekog zaseoka sa svake planine ili najudaljenijeg otoka i bijesni na mobilne operatere zato jer nema pokrivenost signalom, a opet se usporedno organiziraju skupovi i protesti protiv gradnje baznih stanica, imali bismo 100% pokrivenosti i 39 tisuća repetitora.
Nezadovoljstvo je manje-više opravdano, ali da nam sad ovdje lupiš kako nemamo pojma o čemu pišemo samo zato jer nismo u potpunosti stali iza tvojih želja, onda bih rekao da pak ti ne znaš o čemu pišeš. Sori, ali ako tako nešto napišeš, očekuj i sličan odgovor.
Ti se ne javljaj... samo se sjeti svojeg nezadovoljstva u vezi ADSL-a...Izvorno postao frish-KI
istina, lažno reklamiranje je kažnjivo...Izvorno postao sabina1
Zadnji uredio zappan : 05-10-2005 u 16:53
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Je, samo kaj je razlika kaj sam ja na kopnu, prva stvar i u mjestu od 20-ak tisuća stanovnika, te što su mi prvo rekli da mi mogu ponuditi ADSL, pa nakon toga - da ne mogu. Jel?Izvorno postao whiteboy
![]()
poanta je bila da se obmanjuje javnost sa reklamom o dobroj pokrivenosti na otoku Iloviku, o tome ćete uskoro moći čitati u novinama..
ako se ne isplati postaviti odašiljač, ne treba ni snimati reklamu i to je to...
oću, hvala ti
Molim!Izvorno postao sabina1
![]()
Na nekim otocima se bolje hvata signal nekih talijanskih mreža nego naših...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ali se nemože uspostaviti poziv budući da si predaleko.
dobar grah daleko se čuje
...Izvorno postao nered
, ma da, malo sam se zahebao... u biti, mislim da se zna što sam htio reći...
...i eto, baš danas vidjeh onu novu reklamu - nit kužiš o čem se radi (zna se da je nešto vezano uz mobilne telekomun.), a nit se zna ko reklamira...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
To je tzv, teaser....
Bookmarks