ma na engleskom je , samo kaj ocu rec , nema baspuno opcija za stavit u menu , az jednu od tih 12 itema , svacas ,, primjerice , kaj ce mi web sessions ili home page il tak neke gluposti.al dobro ,sve radi..
btw..
btw ... kome se neda sam zezat s tim .. evo ureden skin V3 , sa mma_ucp fajlom ,zvukovima pri paljenju/gasenju moba , i wallpaper koji IMO jako dobro ide uz ovaj skin , čak bolje neg onaj originalni.
ja sam ga stavio pod imenom Neon ... feel free 2 rename it ,zavisno kakve skin foldere vec imate na mobu.
fajlovi custwakeup i custgoodbye idu u /a dakle u doma pocetni folder koji se otvori.Prvo bi trebalo backupirati i izbrisati stare cutwakeup.gif i custgoodby
mma_ucp i mma_dcp idu u a/mobile/system , ali isto ko i sa ovim gifovima prije , prvo morate backpirati i zbridati stare mma_ fajlove.
custstart.mp3 i custpowerdown.mp3 idu u a/mobile/audio stim da bi im trebali promjenit attribute,da se bas ne vide.to niej obavezno,radit ce promjenili vi att il ne,a umjesto defoltnih attributa se stave 70044 ili samo 4.
tu je i wallpaper koji ednsoatvno stavite u pictures folder.
Voila
evo pjesma za kraj
"ne žali nju jer ta zena te izdala
sad kad te gubi zna sta je imala
probaj da zaboravis sve
opusti seee...
te tvoje oci su oci su
suza pune
ona te ona te
ne razume
nezna jos nezna jos
da si za nju