Znaš da možeš komunicirati sa korisnicima koji koriste gtalk iz mirande? Samo si otvori account na jabber.org ...
BTW, novi Skype ždere maje od gtalka kaj je minimiziran....
...u početku sam i ja brijao sa memorijom (otud i 2GB) i onda shvatih da mi komp je prenakrcan...sad kada vidim da mi se vrti preko 20 procesa deinstaliram sve moguće i sve ok...
Svu svoju komunikaciju vezano uz IM sam prebacio na Gtalk jer onoga koga trebam ima Gtalk - ujedno sam se riješio svih mail klienata i sve mi je na Gmail-u...
Pošto se stalno prebacujem između komp-ova na Stick-u mi je Keypass sa svim meni značajnim Bookmarks-ima...
Ma milina - uglavnom izbjegavam sve po meni glupe intervencije kao Konfabulator, razne shell-ove i ine stvari jer bakčanje time oduzima mi vrijeme za ono pravo a to je korištenje kompom...![]()
Znaš da možeš komunicirati sa korisnicima koji koriste gtalk iz mirande? Samo si otvori account na jabber.org ...
BTW, novi Skype ždere maje od gtalka kaj je minimiziran....
...Mirindu sam koristio ali od nove rekonfiguracije mreže u tvrtci - jednostavno me ubija spajanje preko proxy servera pa sam prešao na izvorni Gtalk (a autodetekcija sama radi)...
ja našao par sitnica koje su mi ok i stavio![]()
Promijeni firmuIzvorno postao dmi
![]()
...drage volje - jedino me ubija financijska struktura poslije toga...![]()
Bookmarks