Uff... Prva liga trojan.
Napokon nesto novo
NoviSymbian trojan kljuca MMC card
![]()
Recently, F-SECURE je pronasao novi tip mobile trojankoji generira random password I tako disablira MMC karticu, problemi sa accesom iste poslje takve akcije su neminovni
SymbOS/Cardblock.A je u principu prvi Symbian trojan koji napada MMC karticu. SymbOS/Cardtrap.A se koristio MMC karticom da bi napo korisnikov PC sa Win32 malwareom,, ali Cardblock.A je prvi koji ciljano napada MMC.
SymbOS/Cardblock.A je trojanized version of Symbian application InstantSis created by Biscompute, tak pazatite gdje I sta skidate, moja osobna preporuka da svaki warez sadrzaj najprije pregledate unmake sisiom pa tek onda puknete na phone…
Kad se instalira Cardblock.A se pojavljue I simulira InstallSis.. ...
Read more:
Cardblock.A - full story
Sincerely yours,
Apoc
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
Uff... Prva liga trojan.
Napokon nesto novo
Quite agree with U![]()
www.symbian-freak.com
Imam ja ovo, poslao sam trojici frendova, sreca ne radi na SX1 pa nisam ni probao. Oni imaju neke nokije, a ja im poslo neku igru za nGage koju nisam probao na SX1 kontam ne radi, poslo njima na neke nokije, neznam im imena nesto kockasto . Valjda su sada ovime zarazeni??? Nesto im nece kartica???
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Ajd mi posalji na cykkevx@gmail.com, da vidim...
Me to pleeeeaseeeeeeeeeeee ...........
http://www.symbian-freak.com/forum/p...iewprofile&u=2
www.symbian-freak.com
imam i ja to ljudi... nagdje sam skinio bio. .. sodom mi je predlozio Instant SIS ja instaliro i kartica nabacila riku...
sad sam pokuso nac i ne znam di mi je taj file... mislim da je bila neka 2.3 vezija ili slicno...
otvorio sam preko UNmeka sis ovaj sto imam,al ne znam sve mi je normalno... ak netko zna strukturu tog virus,ane kaze pa da pogledam da nam koji mi je virus a koji ne![]()
Zadnji uredio khideg : 05-10-2005 u 17:34
Nikako ne mogu naci file, bila neka igrica kao onaj kineski sah, ali nikako sad pronaci
ma to je defitna ikona .sis fila kad instaliras ps suite ovaj najnoviji.
siri se pod nazivom instantsis.v2.1.cracked.by.binzpda.sis
posalji mi na cykkevx@gmail.com ako nadjes
Bookmarks