haha ako nemogu razotkit zvuk sa shift i caps lock onda nemogu nista... pa sve sifre se uglavnom sastoje (bar bi trebale) od velikih i malih slova i brojeva
ne znam dal ste čitali, ali znanstvenici s sveučilišta Berkley otkrili su da svaka tipka ima svoj specifičan zvuk i da tako mogu otkriti lozinke, poruke i sav tekst koji se piše
jedino nisu uspjeli razlikovat tipke Shift, Control, Backspace i Caps Lock
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
haha ako nemogu razotkit zvuk sa shift i caps lock onda nemogu nista... pa sve sifre se uglavnom sastoje (bar bi trebale) od velikih i malih slova i brojeva
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Možda bi i skužili mene koji pišem sa dva kažiprsta ali kada moja bolja polovica krene od 0 do 120km/h za 6.3sekunde sa SVIH deset nema toga kompjutera koji bi dešifrirao, sreča i bog ima laganu ručicu pa nemjenjam često tipkovnice.![]()
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Računala su vrlo močna, nije nikakav problem izolirati pojedine udarce, bez obzira kako mali razmak između njih bio...
...ma sve je to znan. fantastika - ipak se tek nešto više od 60% riječi pogodi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
poslije je pogodak bio negdje oko 90 %, ali testirali su i neke riječi koje nisu bile na engleskom
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks