neka slika bude tvoj autoportret....... pa nek te objese.....
kupi im ono sto bi ti zelio dobiti na poklon......
neka slika bude tvoj autoportret....... pa nek te objese.....
kupi im ono sto bi ti zelio dobiti na poklon......
.....cute but psycho.....
kupi im svakome po par lijepih papucha![]()
meni je recimo debilana kupovat slike , jer me takva umjetnost ne fascinira, pogotovo kad nekom moraš objašnjavat 2 sata šta jr u stvari na slici. Ja sam kupio frendu nedavno sliku, ali sam ju naručio kod Felixa. Znači karikatura po narudžbi. Meni se to činilo kao originalan poklon.
Sve u svemu najbolje da ih pitaš što im treba to je normalna stvar. Neki normalniji mladenci imaju knjigu želja. U večini slučajeva se trebaju skučiti pa če im trebat lova ili nešto za stan.
dobar grah daleko se čuje
ma kakva kupovina slika?? pa daš im neku koju je tebi netko poklonio...Izvorno postao KaKaV NeReD
Šalu nastranu, ali yebeš ekipu kojoj je potrebno objašnjavat što je umjetnik na slici htio reći...
I slažem se, najnormalnije je pitat da li mladenci imaju kakvih želja. tako se izbjegavaju glupi pokloni i dupli pokloni, već se daje ono što im stvarno treba.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
e pa meni je kum naslikao sliku po narudzbi i ta uspomena ce nam ostat za cijeli zivot a ne nekih pisljivih ma da je i 5 somova eura koje ces spickat u roku dan dva ili par mjeseci a da neces ni znat na sta si potrosio a osim toga gadi mi se kad ti na svadbi svi uvaljuju kuverte(lova mi se ne gadi)ali taj obicaj
stanga
Ja idem na svadbu od jedne frendice,ja cu joj dati 200€,nemam vremena kupiti stvari.
Najbolje je dat lovu!
Btw-slika-moja frendica ima 3 Rabuzina u kompletu i kak je rekao netko-fuck ekipa kaj moraš objašnjavat kaj je slikar htio reči.![]()
rabuzin hmm...Izvorno postao lili
sta se tu ima objasnjavat on pretezno slika kuce sa velikim zelenim brdom , svjetloplavim nebom i bijelim oblacima
znam da je svima najljepse primit lovu ali to je ipak najsugaviji poklon osim toga
da nekom poklonis Rabuzina sigurno bi na svadbi zakljucili da imas originalniji i VRIJEDNIJI poklon
by the way znate li da je stednja u slikama najisplativija bilo je i clanaka u novinama o tome pocetkom devedesetih tko je ulozio u slike dobrih autora taj je danas u stednji vrijednosti oko 300 do 400% koja banka bi ti dala takve kamate?
stanga
...pretežno da,ali ovo su crteži kaj nema veze s kućama itd.Rana faza,prije 15g.sorry za offIzvorno postao kamelia
Ja volim kupovati poklone koji ce biti korisni i dugo trajati.... taj ko se zeni ce verovatno preci u novi stan,tako da bi mu trebalo nesto od namestaja... recimo ormaric za cipele![]()
Ali oni već žive skupa i fakat imaju sve živo...od namještaja ne znam kaj bi im kupio i kam bi stavili bilo kaj da im kupim...pala mi je još jedna ideja na pamet, a to je posteljina od satena...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks