Ma nadam se da će stići... iako se stvarno ne bi čudio da su ga maznuli kao što je i ona majca nestala...
Ja još nisam dobio svoj primjerak... znači očekujem ga ovih dana. [/B][/QUOTE]
sorry pitaj stričeka poštara cdji su poslani onaj dan kad si poslao adresu. neznam kaj da mislim![]()
dobar grah daleko se čuje
Ma nadam se da će stići... iako se stvarno ne bi čudio da su ga maznuli kao što je i ona majca nestala...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja sam dobio još prije ... 5 dana... ma više...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
I vidim lijepo si se odmah zahvalio...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma da zaboravio sam, nisam više tako često na forumu kao prije...
neznam, ova vručina me ubija, niš mi se neda![]()
vručina je stvarno paklena... znojim se dok sjedim a inače sam mršava osoba koja se ne znoji baš olako..![]()
Danas najavili katastrofu navodno od kad mjere temp. u Zagrebu i redovitu statistiku vode (1949) do sada su samo 6 dana temperature bile više od 33 celzijusa (prosjek) i u to se broje i nažalost zadnja dva dana a danas bi mogao (po meteorolozima) biti srušen rekord od 37,6 stupnjeva...
Odoh se ja namakat'...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
damas najtopliji dan. kao...
e da mi je more tu negdje, a na jarunu se sigurno ne kanim kupat
Vidi netko ispod mog avatara koja je moja lokacija?
![]()
a ja ču sad 27 u Umag DVAJE KAMČE
a kako je tek u skoli sjedit po ovoj vrucini! pisem test iz zem a przi me sunce u ledja kroz staklo, a znoj samo curi, ali onda poslije samo glavu u vodu u skoli (umivaonik) i ohladim se posteno!
hehe, blago meni što mi je škola gotova odavna, pa sam u kuči![]()
meni jos ta tri dana pa konacno gotovo!
Bookmarks