ako do danas nisu imali motore koji voze 3 glave, kako su dokazali da su spretni na tim brzinama? gdje se održao test? , a ako j eto neki bivši vozač utrka onda zasigurno nije i dobar policajac....moje mišljenje!Izvorno postao whiteboy
ako do danas nisu imali motore koji voze 3 glave, kako su dokazali da su spretni na tim brzinama? gdje se održao test? , a ako j eto neki bivši vozač utrka onda zasigurno nije i dobar policajac....moje mišljenje!Izvorno postao whiteboy
čisto sumnjam da će se oni ikada i morati voziti 300 km/h. Rijetki su takvi idioti koji toliko brzo voze pa da ih treba lovit, a ako se koji i nađe, e pa nek se onda slobono policajac-kamikaza zaleti u njega (kak već veliš, da drukčije nemre)...Izvorno postao tomo
Zadnji uredio whiteboy : 29-09-2005 u 10:59
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja bih baš rekao da će se presretači morat voziti do 250-300km/h...znam kad sam išao autocestom na more i vozim kojih 150-160km/h...i svako malo kraj mene prođe neka pila, ali prođe takvom brzinom da imam osjećaj da se kraj njega vozim 50, a ne 150 na sat...Izvorno postao whiteboy
Bom Chicka WahWah
Bookmarks