neides iznad 130? bas nikad?
ja se autom po autoputu vozim koliko mi auto ide 170a motorom nisam jos bio na autoputu ali jednom budem da isprobam max brzinu jer tu u gradu nemogu, ima par mjesta gdje mogu povuc do 180 al ne traje dugo
neides iznad 130? bas nikad?
ja se autom po autoputu vozim koliko mi auto ide 170a motorom nisam jos bio na autoputu ali jednom budem da isprobam max brzinu jer tu u gradu nemogu, ima par mjesta gdje mogu povuc do 180 al ne traje dugo
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ma ide, ali stvarno ne volim brzinu. Mrzim autoceste. Kad netko drugi vozi, onda okej, ali ja... a i imao sam prije godinu dana scenu sa puknutom gumom pri 150 km/h, pa nisam baš voljan stiskat po gasu.
vi koji jurite, probajte izracunati energiju (ako znate) pri 130 i pri 200 pa cete vidjeti razliku i skuzit zasto netreba juriti
ma kakva enrgija , cemu se zurit mislim?uglavnom ak idem autoputom idem an nekakav odmor .. i cemu onda jurit?vozim 110 ,120 max.
trosim 5 litara i boli me za sve
ja sam ljubitelj brzina i gust mi je to.
kad god imam priliku potjeram svog 2wheel ljubimca kad cesta i uvjeti dozvoljavaju. a i autom.
i nema se sta raspravljat o tome, netko voli brzinu netko ne
neko razmislja i o drugima , a neko ne ...
imas iskustva voznje otprilike kolko i ja ;vise nemas sigurno . Bas me zanima jel znas kolko metara u sekundi prelazis pri brzini 200kmh i kolko ti treba da stanes.
Ajme majko o cemu vi pisete, pa moze se i neki rus opiti i slucajno lansirati nukleanu raketu na tvoju zgradu, ako te je stah izaci na cestu onda najboje ostani doma i zakljucaj se da ti nebi neki zlocesti ljudi uletili u kucu. Zivis samo jednom pa iskoristi to, pogotovo dok si mlad, izdivljaj se jer LIFE IS A BITCH i moze ti se svasta dogoditi.
Sto se tice voznje ja uvijek vozim duplo do dozvoljene brzine jer volim kad mi srce radi sto na sat, siguran sam u sebe i znam procijeniti sto je najvaznije, ****** takav sam...
NHF...
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
kuis ti to...tako mlad a tako pun iskustva i vec zna sto zeli...i tako vozi on duplo od dozvoljene brzine da mu srceko lupa a tatica nek placa kazne...razumisIzvorno postao VandaL
) e da si moj.....
e da i tek sad skuzih pa on je i Zadra ...a LOL...aj daj mi registraciju da te checkiram)))
Baš nam je drago zbog tvog srčeka koje voli raditi 100 na sat kad brzo voziš.Izvorno postao VandaL
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a bashIzvorno postao whiteboy
)
dala bi mu ja sikiru da cipa drva..pa da vis kako herz radi boqte![]()
Bravo, tako treba. Samo ne zaboravi da su puna groblja takvihIzvorno postao VandaL
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Lako za takve, njih mi nije žao... nažalost, obično nedužni nastradaju...Izvorno postao Sljaka
Ma pusti srčanog dečkića koji je siguran u sebe... svašta sam tamo mislio napisati, ali odustah, znam već da nema smisla...
LOL, ali moram reći da mi je stvarno najbolje ono da uvijek vozi duplo od dozvoljene brzine! Vjerojatno i kad se parkira u rikverc! I na autocesti pići 260...
Ipak se o srčeku tu radi, treba to lupat!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Aei ja se dam navuc na raspravu...cccccIzvorno postao whiteboy
sigurna sam da i curu ima![]()
Vandal...sorry ..ali ta spika ne stoji neome s 21g.
Ma neplaca tata, nezivim sa starcima......ali imam dobre veze u miliciji
@WB a i njemu je cini mi se....
Izvorno postao VandaL
a cuj...jedino ako ti je Drazina ili Brzoja nesto u rodu
a nije)) znam
boqte i jebaje...pa kud ode ova omladina..ccccccccc
No koment. Izgleda da su me nadmudrile stariješine...
e i nemam curu, samo jebavam tu i tamo...
A sto ste vi radili sa 21g? Ja sam naucio voziti sa 15ak god.
iss faco!!!!]No koment. Izgleda da su me nadmudrile stariješine...
e i nemam curu, samo jebavam tu i tamo...
A sto ste vi radili sa 21g? Ja sam naucio voziti sa 15ak god.
sa 15 godina!!!
bravo careee!!!ja sam s 16
jesi me nadmasio u jebote
problem je samo kaj si ti osto na toj razini , a ostario si fizičkiUOTE]
Netreba komentirati svima je jasno.....Izvorno postao Gruntovčan
@sljaka; ****** ako treba i to....
Ja se trgam....![]()
![]()
BTW svaka čast na dobrim vezama u miliciji i povremenom jebavanju!
Ajmo sad on-topic...![]()
ja cu se popiskiti u gacheeeeeeeeeeeeee
aj majketi jesi li s Voste? samo tamo takve bisere uzgajaju?))
Eto vidis da ne lazem![]()
A LOL....znala samIzvorno postao VandaL
![]()
VandaL potpuno te razumijem, i ja volim brzinu ali kad sam na cesti bilo autom bilo motorom sam vrlo savjestan i vozim tek nesto iznad dopustene brzine, rijetko kad si dozvolim bas pojuriti, ako cesta i uvjeti dozvoljavaju. potrbu za brzinom ipak lijecim na pc igricama, a nebi bilo lose ni posjetiti grobnicku stazu.
autom volim vozit rally zato sam razmisljao da se prijavim negdje ali neide to samo tako...
Svaki komentar je suvišan.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks