Ovakve kao ti i treba pokažnjavati, a one koji su ti dozvolili da sjedneš na motor koji ide 220 treba u zatvor strpati...Izvorno postao Krompirko
Ovakve kao ti i treba pokažnjavati, a one koji su ti dozvolili da sjedneš na motor koji ide 220 treba u zatvor strpati...Izvorno postao Krompirko
joj kako su svi murijaci glupi, fino staviti radara po gradu, zna se di ekipa juri i gotovo. ali da se za te radare zna. pa neka neka mudrica prodje pored toga i napravi preksraj
da drotovi koji voze vec 10 godina motor voze losije od tebe. Prema tvom razmisljanju i godinama ti mogu dat savjet da se zaposlis kod njih kad tako razmisljas majstore. A i onaj ko ti je kupio motor je fulo profesiju.
dobar grah daleko se čuje
Moje mišljenje je da ovo nije glupa inesticija, nego je jednostavno glupo vrijeme za takvu investiciju...kada su došli presretači, svi su se zgražali koliko su para uložili na njih...a sada, nakon ljeta, oderali su toliko kazni, da ne samo da su isplatili te automobile nego su si još i zaradili...tko zna, možda će tako biti i sa motorima...
Bom Chicka WahWah
Koliko se sjećam, sa presretačima su u 2 tjedna natukli pola milijuna kuna kazni.
To je ono kaj govorim...jako je relativno kaj je isplativo, a kaj ne...presretači su bili korisni, a bogme i isplativi...tako su policajci, poučeni prijašnjih iskustvom, nabavili i motore...vrijeme će sada pokazati svoje...
Bom Chicka WahWah
Koliko god su mi drotovi antipatični (čast iznimkama), još više prezirem te "frajere" na pilama kojima je vrhunac tjedna kad projure pored pile nekog drugog "frajera", bez obzira što mu se našlo pod kotačima.
Citirat ću sam sebe iz jedne minule teme ( http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...light=policija )
Izvorno postao whiteboy
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Stvarno nisi u redu, mogao si i napisati da se ovo "konačno jedan pametan post" odnosilo na moj postIzvorno postao whiteboy
![]()
opet mi golfa vrjeđas
ak nis , bar je udoban
wb nije stvar u tom daim damo il nedamo sve najbolje , shvacas , mogu oni dobit i space shuttle , al kakva im korist od toga ..
ocu rec , hvatat ce one koji voze malo iznad zakona , jel ti vjerujes da ce jedan lik od 35 godina koji doma ima zenu , dvoje djece , nema punicu i ceka ga termin az fucu u dvorani negdje , ce se ganjat s nekim debilom koji prosisa sa 220 pokraj njega ?zasto riskirat zivot zbog neke budala?taj ce past , ali doslovno past , kat tad. zna se moje misljenje o motoroima , mislim da su to jureci grobovi ..
Ma ne vrijeđam golfa, vjerujem ja da je to stvarno OK auto, to je bilo više usporedbe radi (kao i puntić)... poanta je u nečem drugome...Izvorno postao Gruntovčan
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i do kada će to nadmetanje trajati!!??? pa tvoja sigurnost je ugrožena istog trena kada se kreten policajac počne približavati tvom autu, brzinom od 300 km na sat......ma to s kupovanjem tih motora je totalni debilizam...neki u muriji previše gledaju cobru11
Gle tomo apriori si nabrijan, čim veliš 'kreten policajac', a ni ne znaš tko to vozi... chill dudeIzvorno postao tomo
BTW ovi kojima su dana nova vozila i motori su se višestruko dokazali kao staloženi i spretni vozači. Tako su bar govorili kad su im presretače djelili, a možete me nazvati naivnim, ja im vjerujem...![]()
ako do danas nisu imali motore koji voze 3 glave, kako su dokazali da su spretni na tim brzinama? gdje se održao test? , a ako j eto neki bivši vozač utrka onda zasigurno nije i dobar policajac....moje mišljenje!Izvorno postao whiteboy
čisto sumnjam da će se oni ikada i morati voziti 300 km/h. Rijetki su takvi idioti koji toliko brzo voze pa da ih treba lovit, a ako se koji i nađe, e pa nek se onda slobono policajac-kamikaza zaleti u njega (kak već veliš, da drukčije nemre)...Izvorno postao tomo
Zadnji uredio whiteboy : 29-09-2005 u 10:59
Ja bih baš rekao da će se presretači morat voziti do 250-300km/h...znam kad sam išao autocestom na more i vozim kojih 150-160km/h...i svako malo kraj mene prođe neka pila, ali prođe takvom brzinom da imam osjećaj da se kraj njega vozim 50, a ne 150 na sat...Izvorno postao whiteboy
Bom Chicka WahWah
znam znam svatio sam otud i smajli , a napisosam svoje misljenje o cjeloj stvari.
Meni je to okej, ako si ti isti murjaci neće uzimati pravdu u svoje ruke i početi sami raditi sranja na tim zvijerima.
ma nemora on ni jurit za tom budalom sta vozi 300 dovoljno da ga snimi i samo ispred par kilometara naprave blokadu i to ti je to.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa mora juriti, kako će ga inaće snimiti?
c/p
loooooooooooooolA šta sa ovim traktoristima i zaprežnim kolima koja rade često pizdarije po cestama, ne stanu na stop, iznesu tone blata na cestu itd.
Hoće li ovi naši ulupati još koji milijun za kupnju traktora presretača, ili možda kombajn presretač... ili možda konja presretača s kamerom među ušima
Možda vremenom dođu biciklisti presretači i pješaci presretači.
Ja mislim da im nije potrebna ovakva zvijer. Oni ako snime nekoga da baš juri ko lud s motorom oni ga mogu zaustavit na naplatnim kućicama ako prije ne padne. Koliko su oni uzeli tih motora, po mom mišljenju ne trebaju im više nego dva jer ovo oni nebi trebali pilat osim na auto cesti, a naša auto cesta je prilično kratka prema ostalim.
ah nemre murja s tim hondicama ništa fabijevoj aprilijici?!ma daj pa sad će se stalno vozikat po autoputu! samo me zanima čije su gume nabavili-valjda savu
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Đizs, ljudi. Ja sam vjerojatno jedini ovdje koji ne vozi iznad 130... na autocesti, naravski.![]()
Kaj ti nejde brže auto?Izvorno postao frish-KI
![]()
![]()
Bookmarks