pa ja necu tako skoro ubacivati winswup... nemam potrebe... ista je verzija ko sto je meni na mobu, a skinia sam vodafone postavke i ikone sam promijenio...
pa ja necu tako skoro ubacivati winswup... nemam potrebe... ista je verzija ko sto je meni na mobu, a skinia sam vodafone postavke i ikone sam promijenio...
maraschino - PTICICA
Hm, hm, hm... Ali zasto onda, zaboga, meni nece odlokat te direktorije?Izvorno postao 3aTmr
Opisat cu u detalje moj postupak pa mozda ugledas neku gresku:
- ukopcam DCA-510
- instaliram drivere sa mini-CD-a sto dolazi s kablom
- u Control Panelu promjenim brzinu porta u 57600, sve ostalo defaultno
- spojim ukljuceni mobitel
- pokrenem VNavigator Flex; transfer datoteka radi normalno, Open Hidden Disk prodje (Launcha plug-in, transmitting traje par sekundi), no nakon toga VNavigator vise ne vidi mobitel i javlja gresku (Unable to init OBEX!: AT^SQWE=0) kad se pokusam na njega spojiti (dok ga ne iskopcam/ukopcam)
- pokrenem OD, konekta se od prve no par sekundi nakon pokretanja postupka otvaranja javlja gresku (Error, unplug and plug cable then try again...) i ne napravi nista...
Jos da napomenem da sam sve to probao na dva razlicita USB porta na istom racunalu, zatim na dva razlicita racunala, te sa i bez ukljucenog "punjaca" na kablu (onog ON/OFF prekidaca).
Windoze su XP, SP1
Verzija VNavigatora: 0.1.8.156
Siemens USB data cable driver 2.0.0.8
OD verzija 0.2
Softver u mobitelu: 11 "OFFICIAL" 20050727T170500 (kaze SiMoCo koji ipak sad radi OK)
Eto. Grijesim li mozda gdje?
Zadnji uredio blank : 30-09-2005 u 08:09
Bookmarks