Ovako, skinuo ja VNavigator (dvije verzije, "x65 mobile manager" i "flex" nesto). Oba se spoje na mobitel, u flex verziji mogu fino prebacivati fajlove sa kompa na mob, ali i u jednom i u drugom kod pokusam Open hidden disk, pojavljuje se greska. U "flexu" prodje transmiting, ali petnaest sekundi nakon toga javi nekakvu gresku i vise ne vidi telefon. U "x65 mobile manageru" dodje do access violationa.Izvorno postao 3aTmr
SiMoCo, recimo, isto nije prezadovoljan. Kao, spoji se ali nista ne vidi, nista ne mogu (ili ne kuzim?). Jedino relativno dobro radi Siemensov Mobile Phone Manager iako i on ponekad zeza.
U svjetlu svega recenog, nije mi bas da pokusavam flashanje sa winswupom, posto mi se sve cini da tu nesto nije u redu, a postupak je ocito osjetljiv k'o tratincica.
Prijedlozi? Sugestije? Moza problemi u postavkama virtualnog "com" porta? Mislim, brzina je ta i ta, ali u svim tim programima nigdje se ne spominju ostali parametri... Da li nesto na mobu mora biti ukljuceno/iskljuceno?![]()
Pozdrav!

Odgovori uz citat
Bookmarks