meni taman spojena dva kompa nakon par sati mucenjaproblem radio firewall...
meni taman spojena dva kompa nakon par sati mucenjaproblem radio firewall...
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Koristite Zone Labs firewall ili onaj windowsov firewall
Ako želite shareati konekciju internet, onda će vam firewall ( windowsov ) ili neki externi biti potreban...
nesto mi se cini da je ovo vec bilo, no nema veze, ja sam umrezio dva kompa sa xp-om (prepostavljam imas drivere, u suprotnom sp2 je tvoj izbor za drugi komp ako mozes ga snimiti) ja sam iskopcao kabal iz adsl modema (nije router vec modem ko modem) i spojio ga sa kompjuterima. Otisao sam u connect to > show all conections > set up a netw connection for a home... > kad me je pitao kako idem na internet (directly ili preko drugog kompa) za jednog sam stavio prvu na drugog drugu opciju, uzeo sam msnhome za zajednicko ime i restartovao kompjuter, onda >add network place> entire network i trebalo bi ti se pojaviti ime kompjutera, ja sam to uradio bez ikakvih ip adresa...
trebao bi spojit komp i laptop imam kabel crosslink, sto trebam? otprilike znam al pomoc bi dobro dosla.
Bookmarks