mislim da sam ju jedamput stavil..i da je pol toga sjebano..
Mislim da je ovaj najlijepsa tema ikad napravljen za Magician...
Radi se o kompletnoj "preradi" grafickog sucelja...
Od today screen-a do Wisbar-a. Trenutno su u izradi skinovi za Windows Media Player i za Dialer. Kasnije, autor ce napraviti i skin za Qwerty tastaturu.
Od koliko sam procitao, mislim da ne podrzava Spb Pocket Plus.
Evo i slike:
Tema se nalazi na forumu XDA Developers. Kliknite ovdje.
![]()
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
mislim da sam ju jedamput stavil..i da je pol toga sjebano..
SlaWex sta mislis ti na to? Si probao?
Tema uopce nije nista posebno, instalirao sam je prije otprilike tjedan dana, vidio sam da mi se ne svidja jer su mi kompletne boje totalni promasaj. Tema je dostupna i u Silver verziji, ali ni to mi nije bas bog zna kaj. Osobno koristim modificiranu Pocket XP temu, koja je puno vedrija. Naravno da sam ju odmah nakon instalacije bacio na operacijski stol da operiram sve stvari koje mi nisu dobro izgledaleIzvorno postao Xzibit
![]()
cim budem imao compacta u ruci cu je probat... al radi sa Spb Pocket Plus?
SPB Pocket Plus i Wisbar Advance (meni) rade besprijekorno u kombinaciji. Sve WA teme dolaze i sa svojim .tsk fileovima (today teme), no medjutim nemaju sve napravljenje specificne Pocket Pkus indikatore (regulacija osvijetljenja display-a, stanje baterije, itd) pa se koriste defaultni indikatori koji su veoma ruzni (po mojem zatjevnom ukusuIzvorno postao Xzibit
). Ali za sve postoji lijek, pa tako i za to! Pocket Plus ima opciju "always use indicators from ... " pa tako za today teme koje nemaju svoje indikatore ti mozes staviti indikatore iz bilo koje druge Pocket Plus teme. Ja osobno koristim indikatore iz teme "Drops Ext".
Sve jasno???![]()
ne, al dobro, nema veze![]()
pitat cu te kad budem imao mda... ljol![]()
Bookmarks