Da, to bi bilo superzna li tko kakvo rješenje?
Da li postoji nekakav program koji će omogućiti da MPx200 koristim kao USB flash disk, čitaj podatke na memorijskoj kartici će prikazati kao removable device, bez potrebe za instalacijom ActiveSynca ili sličnog softvera.
Gledao sam nekakav Card Export, ali on je dostupan samo za PPC i Palm platformu, dok mi kod instalacije (PPC verzija) prijavljuje da ovaj program nije za ovaj uređaj.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Da, to bi bilo superzna li tko kakvo rješenje?
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
pa i da ima citanje i pisanje po mmc ili sd kartici je jako sporo pa od toga bas nebi bilo neke koristi.
Resistance is futile. You will be assimilated!
????? kako sporo pa sd kartice idu do 144x brzine !
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
Da fakat imas prav .... o tome nisam ni razmisljao .
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
Da, sve tn vrijedi, ali zamisli da dodjes kod nekog frenda, nadjes par dobrih mp3-ica i htio bi ih iskopirati za instant slusanje. I sve bude dobro, dok sd ne sjetis da si zaboravio cd sa activesyncom. A cak i da si ga ponijeo, malo ce ti frendova dozvoliti da instaliras tamo neki softver za kopiranje svega par mp3-ica.
Da, sve tn vrijedi, ali zamisli da dodjes kod nekog frenda, nadjes par dobrih mp3-ica i htio bi ih iskopirati za instant slusanje. I sve bude dobro, dok se ne sjetis da si zaboravio cd sa activesyncom. A cak i da si ga ponijeo, malo ce ti frendova dozvoliti da instaliras tamo neki softver za kopiranje svega par mp3-ica.
Zato najjednostavnije kupite neki bagatelni Card Reader koji podrzava USB2.0 standard i ne trazi drivere pod XP-om
cuj, activesync nije problem, a stvarno se znalo dogoditi da ti treba...
po meni dosad najbolja ideja je da se uzme cardreader po 35 kuna iz hgspota, nema driver, prikopcas i citas... dosta je malen... eto...
brijem da je 56kn u hg shrotu al cenera gore-dole ista stvar...uglavnom to je zasad najpovoljnije al ce valjda napravit neki programčić koji ce omogućavat kompu da mpx-icu prepozna kao flash...a dotad card reader...hehe![]()
Sjever pjeva gradu najljepšu baladu! ... ooooo ... ooo... ooooo ...
Nije da sam to ocekivao kao rijesenje, ali i ovo je jednako dobro, kao i softver.
JA sam koristio 6630 kao flash disk pomocu Nokia Pc suite imas onu opciju Phone browser i pomocu toga mozes u telefon ubaciti svakakve fajlove i koje telfon ne podrzava i poslje i samo prebacis i dobijes ono sto si pohranio
mada telefon nemoze da otvori neke fajlove ali ih on nosa na svojoj memoriji i tako da je bilo efikasno
Ma fulao si smisao pitanja. Imam ja mogucnost ubacivanja datoteka kroz Windows Explorer sa tipicnim file mgmt operacijama, ali poanta je da moram instalirati ActiveSync da bi to funkcioniralo. Za PDA uredjaje postoji softver koji radi na principu da kad spojis PDA sa usb kablom da ga Windowsi automatski detektiraju kao mass storage device i mozes kopirati datoteke na memorijsku karticu kroz Windows Explorer bez potrebe da instaliras ActiveSync.
Bookmarks