= Citat = Izvorno postao Sljaka
Naviknite se na nepravdu. Pravednost postoji samo u bajkama. U životu ne napreduju sposobni nego podobni. Sposobni koji su uspjeli samo su izuzetak koji potvrđuje pravilo.
Prigovaranje i žaljenje jednostavno zaboravite, jer svaki prigovor ne smatra se prigovorom određenoj osobi nego prigovorom cijeloj instituciji i kojoj ta osoba radi. Prigovarat možete jedino ako imate dobro zaleđe.

Ovo možete primjenjivati od škole, preko faksa pa sve do penzije.
Naravno, treba imati zaleđe, barem u obliku znanja. Ja sam imao žestokih obračuna sa prof iz informatike u srednjoj školi, osjećao sam se zakinutim u više navrata (a i bio sam), pa je počelo lagano kurenje frke... S obzirom da je programe iz pascala prepisivala iz bilježnice na ploču?!?!?! Mislim halo... naravno da je svaki malo pogriješila, zaboravila zarez ili nešto slično, na što sam ja redovito dizao ruku i ispravljao ju dok nije dobila slom živaca... a ja samo nisam htio da moje kolege iz razreda krivo nauče...

Na kraju je naravno popustila i imao sam 5 da nije, išao bih na razredni ispit, pa makar mi to bilo zadnje u životu... uostalom, ne znam što bi me ona mogla pitati, a da meni nije bilo u malom prstu

Mislim, da poslije toga više nitko nije dobio 2 iz pismenog jer je zaboravio napisati 2 riječi u programu sa 4 stranice koda