Ja sam namjeravao uzeti za maturu matematiku, i namjeravao sam ići na FER, ali nakon ovoga mi se matematika zgadila, da ne govorim o profesorici.
Sad imas razlog vise da joj pokazes da mozes i da hoces....ucni to))
Ja sam namjeravao uzeti za maturu matematiku, i namjeravao sam ići na FER, ali nakon ovoga mi se matematika zgadila, da ne govorim o profesorici.
Sad imas razlog vise da joj pokazes da mozes i da hoces....ucni to))
Hehe, ja sam imao neku kučku iz hrvatskog kod koje nisam mogao dobiti više od 3 iz zadaćnice, ne zato kaj nisam pismen, jer to nije ni ocjenjivala, samo bi na kraju napisala ocjenu. Pretposavljam da nije shvaćala moje dubokoumne sastavkeIzvorno postao erika
Jedva čekam da ju sretnem jednom da joj velim da radim kao novinar
![]()
S obzirom na tvoj nick,rekao bih "i to kakav novinar"Izvorno postao gog
Inace,nikada ne bih mogao biti profesor... mozda ranijih godina,ali sa ovim generacijama... nikada!!!
Da tragedija bude još veća, 15 minuta nakon što sam napisao prvi post otišao sam ponovo u školu na sat kemije.
Ulazim ja u učionicu, sav još isfrustriran od matematike, i profesorica sjeda na svoje mjesto i kaže da danas jednog pita. Otvara imenik, otvori dvoje učenika kojih nema u školi, i onda otvori mene. Ja u čudu, ne mogu vjerovati da se to meni događa, ne znam da se smijem ili da plačem, i opet KOMAD!
Znači da skratim priču, moj radni dan je izgledao ovako:
Zaljepila mi se žvaka na hlače pod satom matke, iz koje sam dobio KOLAC, otišao sam se kući presvući i doći k sebi, napisao sam na forumu post, ponovo otišao u školu, sjeo u učionicu i iz kemije dobio KOMAD
BTW: Kemiju prof. nikad ne pita!
AL danas imam sreće!!!!!
Ode sad uplatiti LOTO listić!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
ja imam pretplatu onda možeš mislit kako je meni veselo s profesorimaIzvorno postao sstrizic
![]()
Bookmarks