Sto se tice vipa,kombinirajte ga sa mobitelom.
Imao sam Vip karticu i prije 2 mjeseca sam presao na Simpu, i jos uvijek mogu slat' poruke bez obzira na to sto sam izgubio broj!
isssuse boze ti si ANTITALNT za ista vise od faking tostera , idi se igrat s legičima pusti nas na miru molim te!!!!!
Sto se tice vipa,kombinirajte ga sa mobitelom.
Imao sam Vip karticu i prije 2 mjeseca sam presao na Simpu, i jos uvijek mogu slat' poruke bez obzira na to sto sam izgubio broj!
loooool
pa normalno da mozes
ne VIP je zakon , ja sam vec registriro tri broja na sebe
vise mi lili ne treba , fala lili![]()
molim!;!!!!!!!!!Izvorno postao Gruntovčan
lol.nezna se prijaviti.Sta znas.Izvini ako je uvreda al stvarno je smijesno
Malo smirite strasti. Vi ste se kao svi pamentni rodili i sve znate, ma jel' da? Ako dečko ne zna naučit će, a pametnjakovići bi se mogli suzdržat od komentara jer nismo ovdje da bi se rugali tuđem neznanju nego da jedni drugima pomognemo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pridružujem se ipak malo pazite na odnos prema drugome kako bi se osječali da vas netko ismijava.Izvorno postao Sljaka
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
...ne mogu da šutim - a što se i ti javljaš, isto neke jednostavne stvari ne znaš...bez uvrede...Izvorno postao ZUTI__MRAV
...za ostalo:
Izvorno postao Sljaka
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Dali zna neko link sa kojeg mi mogao i iz Srbije da saljem besplatni sms(posto koliko vidim ovi su samo za hrvatsku mrezu)?
Naisao sam danas na jedan dobar servis, pa da ne otvaram novu temu:
Apolo Basic - Dobijete 10 kredita kad se registrujete, i, ako se neko drugi registruje i vas napise kao "refferer-a" dobijate jos 10 kredita. Znaci, mozete se registrovati pod necijim brojem (i potom primiti aktivacioni kod na taj broj), upisati svoj broj kao refferera (u settings) i vama ide jos 10 kredita.
Inace, ima i Yahoo widget za ovo, sto je jako korisno, kada mozete da saljete sms sa vaseg desktopa.![]()
|Think again.|
Evo, nasao sam i widget:
http://www.softpedia.com/get/Windows...lo-Basic.shtml
|Think again.|
Bookmarks