Moze li mi neko reci sto mi se ovaj broj postova ne mijenja ma koliko god tema ili postova stavio na forum?!
![]()
Moze li mi neko reci sto mi se ovaj broj postova ne mijenja ma koliko god tema ili postova stavio na forum?!
![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
čitaj ,čitaj, sve piše i to nedavno po tko zna koji put!!
P.S. Zappan će dobit sjede!![]()
Evo jos jednom, vec po stoti puta:
Ne broje se postovi postani u Cafeu i Chataonici! Broje se samo oni postani u tematskim forumima (dakle onima o mobilnim telefonima, racunalima, digitalnoj fotografiji...).
Stoga ako hoces vese postova ispod svoga nicka, malo vise truda i znanja treba pokazati u tematskim forumima, a malo manje u neobveznim i zabave radi postavljenim dijelovima foruma!
Uostalom evo jos jednoga s istim pitanjem:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=13685
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
OK, oprostite na pitanju ali htio sam znat jer bih uskoro htjeo nakupiti postova za svoj avatar
Evo, još jedan koji bi samo nalupao postove zbog avatara. Ts-ts-ts...![]()
Evo kako je meni bilo, ja sam mislio da samo admin može uploadati avatar, pa sam onda jednom pošao mjenjati nekog mačka sa avatara i prijemtio upload svoj avatar, eto od tad je jimo na slici![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Nisam ja reko da bi ih nalupo nego bi samo htjeo znat sto mi se ne puni ono!!!
![]()
Sta ti mislis da sam ja dosao na ovaj forum samo radi avatara?!
ti kad si već došao na ovaj forum, učini što je prvo pristojno kad dođeš na neki novi forum - pročitaj pravila i upoznaj se s funkcioniranjem foruma. tako ćeš naći odgvor na svoje pitanje, ali i objašnjenje kako postavit naslov teme i tako još neke korisne stvari koje će ti pomoći da ovdje lakše funkcioniraš
![]()
Zadnji uredio zappan : 26-09-2005 u 21:25
Bookmarks