kupio bi si stan u austriji, kojeg bi rentao dok ne zavrsim faks onda bi otiso tamaoa mozda bi si i neki autic kupio
kupio bi si stan u austriji, kojeg bi rentao dok ne zavrsim faks onda bi otiso tamaoa mozda bi si i neki autic kupio
kupio bi stan u Austriji kojeg bi rentao comi dok završi faks....s tom lovom bi otplaćivao novi auto
Kupio bih stan u Aus... hej, čekaj malo! Nije fer!
kupio bi djedu knjigu i kapu..mami bluzu,tati novi mob,burazu testni parfem,a se bi novu majicu i igricu za psp
Ja nemam pojma sto bih s tolikom lovom.....e znam..kupila bih dionice erikssona
Za početak, ona računica iz prvog posta mi nikako nije jasna... 45k eura za 50m2 stana. Novogradnja. Zagreb. ===> no way!
Dalje, s 10k eura namjestit oba stana!? Po 50m2 svaki? ===> definately no way!
A šta bih sa 135 - to je danas cca. jedan stan u Zg, svojih 50-60m2, solidno opremljen, plus 10k eura za pizd*rije, plus 20ak k eura za uložit u dionice, fondove itd. Ne sam uložit, nego povjerit frendu koji radi u banci na tim poslovima. Pa nek se lova vrti. S 20-30k eura se može dobit svojih 2000kn mjesečno van. A to nije uopće loše, uz redovitu plaću![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Aj BD ne kvari ljudima veselje....nek mastaju ...sta dijete zna ste je keka ojra)))
Golf 5 GTI, stan u ZG, stan na moru, a ostalo potrosio
iPhone 5s 16 GB
Tako je, Eriksson, imaš ti pravo. Ima i boljih stvari za radit sa 135k jura.
Pazi, samo jednom se živi, ne? Skupim ekipu, nekih 10-20 ljudi koji su ti full OK, i onda se sjedne na avion do Amsterdama (- ne, nije ono što mislite, narkići!) pa se presjedne u avionček do Kariba. Tamo se uleti u "White & Blue" vilu (na plaži, naravno), s bazenčekom, s pijeskom, morem itd. Pa se jedno 2-3 tjedna onak yebeno ruži i zabavlja. Cuga, muzika... dapače, pošto govorimo o Nizozemskom dijelu Kariba (mali Antili), onda se i žiža (tko želi) od jutra do sutra.
Pa se ima čega sjetit kad dođu teška vremena. Veliš "eeee, imao sam para"... ali isto tako veliš "i potrošio sve na brzaka". I na kraju dodaš "Al sam se yebeno prvoeo"... I razvučeš smile, onaj iskreni smile, od uha do uha...
Izvorno postao BlueDevil
ma jasno da imam pravo..ponasala bih se mjesec dana ko pijani milijarder))))
pa dok dura dura....life is too short![]()
Samo mi objasni ovo s tobom i sa mnom, odnosno 'uleti se u "White & Blue"...'![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Odigrao bi loto !!!! 132000€ je fakat malo![]()
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
Pored dobroga auta i stana i vikendice napravio bi VIPparty za forumaše s foruma![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
@bd ja ti iznosim cinjenice,upravo smo kupili stan , mislim moja mama , az oko 45 tisuca eura , 45 kvadrata , u vrbanima
imas u jednom tridu
tak da znam kaj pricam
Pa BD je spominjo stan u ZG-u, ne vrbanima...Izvorno postao Gruntovčan
![]()
Nego, jeste zadovoljni stanom? Ono, zidovi pravi a ne od malo tvrđeg kartona, balkočić možda, pristojna kuhinjica, kad prdneš u wc-u ne čuje te cijela zgrada... ?
Ako ste zadovoljni onda ste super prošli!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
LoL WB pa ja sam kupio svoj za 32000€ (50m2) a vjerujem da takav stan u Zagrebu bi koštao i do 60000€ sve ti zavisi od lokacije a zg je fakat precjenjen.Izvorno postao whiteboy
George Eliot
sve je u redu sa stanom , nism ojos uselili naravno , al bili smo tam , novo novcato je , ljepo iznutra , blizina tramvaja , blabla.Izvorno postao whiteboy
istinabog , nisam ja nekak reko sve cinjenice ... mama je dobila popust .. dakle kvadrat je oko 1000 eura , inace lik prodaje po 1800 za cash ..
al kupno gledano , ja bi dobijo za 45 soma eura![]()
@svi slazem se da su cjen stanova prejerano skupe al fora je u tome ka jce samo jos i rast - pokupujte nekretnince dok jos mozete.znam kak je u njemackoj , bratic mi je star ko ja , zivi tam 20 godina , i starcu mi zive jso prije 20ak godine , i jso nemaju sta, dakle oni 40 godina daju 500 eura mjesecno za naamninu!!!
500 eura * 12 mjeseci * 40 godina --- UZAS!
bitno da oni imaju bmw 318ti i focusa![]()
Nas BD misli da se stanovi kupuju samo u Zagrebu)
Ma nemam ja ništa protiv, Grunt. Dapače, drago mi je za tebe. Samo velim da sam i ja nedavno kupovao pa znam kak se cijene kreću. Zate pare dobit nešto, to je premija. Pa u limenkama su stanovi iznad 1100 eura![]()
Ma kaj bi bio precijenjen, vidiš da možeš dobiti vip.me karticu besplatno ak se nađeš u pravo vrijeme na pravom mjestu![]()
Da kasnije čak netrebaš ni bonove uplačivati da bi razgovaraoIzvorno postao gog
![]()
![]()
(ja ih imam viška pa ih dajem đabe)
George Eliot
Je, to stoji. Cijene su tako prenapuhane da to nije humano.
A ne možeš ništa, jer kredu je lako dobit pa svi dižu krede i kupuju, pa je i dalje potražnja puno veća od ponude, ergo i cijene su do neba...
Užas su cijene u ZG, stvarno.
Stvarno sve ovisi o lokaciji. Za 30000 eura je frend našao jebenu hižu sa vrtom, okolo priroda... ali naravno van zagreba (negdje prema zagorju).
Ako se makneš od grada, svakako. Evo, primjerice, naši su nešto gradili u Varaždinu, i cijena je bila 900 eura (novogradnja, opremljeni stan, elita lokacija). U ZG za 900 eura jedva da ćevose moš' pojest
A ako se makneš van grada, dobit ćeš glavobolju za koju godinu zbog gužvanja ujutro (na posao) i popdne (s posla), pa cijene goriva, itd... Ma sve je to ludo.
Bookmarks