Imam ja jedno pitanje, možda i glupo (nema glupih pitanja, samo glupih ljudi). Jel se meni čini ili se svjetla tipkovnice pale samo u mraku a kada je mob na svjetlu onda ne !? Pitanje - Kako mob to prepoznaje kad je svjetlo a kad mrak !????????
Imam ja jedno pitanje, možda i glupo (nema glupih pitanja, samo glupih ljudi). Jel se meni čini ili se svjetla tipkovnice pale samo u mraku a kada je mob na svjetlu onda ne !? Pitanje - Kako mob to prepoznaje kad je svjetlo a kad mrak !????????
Svjetla se pale i na svjetlu, samo ti to tada ne vidiš!
Sad i odgovor zvuči glupo.
Ne rade ! Kada mob stavis u mrak upale se a kad ga vratis na svjetlo i pritisneš neku tipku gase se svjetla. A vrijedi i obrnuto.
Na mojem mobu rade svaki put kad ga otvorim...
Nagy
To ti je ja mislim uključeno ona štednja baterije, pa se zato na većem osvjetljenju ne pali osvjetljenje tipkovnice kako ti se baterija nebi trošila bezveze.
Flex: SE7495AXXH1082
Flash: TRIPLETS_G_0B.09.75R
Neznam baš da to ima v525. Znam da to imaju motorole c365 i mislim e398, a za preklopnjake neznam.
cijela Vxxx serija to ima, i e550, jasno.Izvorno postao GoGs
senzor je tako podešen da reagira gotovo samo na danje svjetlo, umjetno ga baš i ne pobuđuje!
motorole imaju senzor za svjetlo , pa nda tak pale/gase .. stvarnno
Ima, ima... saenzor na v525 je na donjem dijelu moba, iznad tastature... Mala točkica... Ako je uključen battery-save, onda kad vidi puno svjetla (vanjskog) ugasi osvjetljenje tipkovnice, a kad ga je malo onda ga upali.
A t kad tipkaš možda ponekad prekriješ senzor s prstom pa on upali svjetlo iako je vani dosta svjetla...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Fora. Hvala na odgovorima.
Bookmarks